Bespaar tot wel €150!

MSW

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Ontdek MSW Wheels: een merk dat symbool staat voor Italiaans vakmanschap en innovatie, onder de vleugels van het grote OZ Racing. Sinds de jaren '80 zet MSW Wheels de toon met een ongeëvenaarde mix van kwaliteit en stijl. Ze streven naar het verleggen van grenzen met behulp van de meest geavanceerde machinetechnieken. Elke MSW velg, ontwikkeld en vormgegeven in Italië, is een toonbeeld van lichtgewicht duurzaamheid, eye catching looks, en bekroond met de prestigieuze TÜV-certificering.

Deze velgen van MSW transformeren niet alleen het uiterlijk en de prestaties van een brede range aan auto’s, maar verzekeren ook een rijervaring waarbij comfort, veiligheid en stijl vooropstaan.

Met een enorm assortiment van ruim 35 modellen als de MSW 19 en  MSW 71, en de MSW 99 en MSW X2, biedt MSW Wheels een grote range aan designs en finishes zoals Flat Black, Full Silver, en Gloss Black.

Kies voor MSW Wheels bij Fullcartuning voor een perfecte samensmelting van Italiaanse stijl, veiligheid en betrouwbaarheid. Elke MSW velg staat garant voor geweldige looks en prestaties. Ontdek nu onze collectie en MSW Wheels zelf!

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen uit.