Bespaar tot wel €150!

Fifteen52

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Stap in de wereld van Fifteen52, een merk dat sinds zijn oprichting in 1996 het landschap van high-performance en racewielen heeft getransformeerd. Met een passie voor alles wat met auto's te maken heeft, heeft Fifteen52 een unieke benadering van wielontwerp ontwikkeld. Fifteen52 is geworteld in minimalistische looks en de invloedrijke sferen van race- en rallysport. Dit bijzondere merk streeft ernaar om de kern van motorsportstyling naar het dagelijks rijden te brengen, door wielen te creëren die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

Fifteen52 onderscheidt zich in de aftermarket industrie met zijn onmiskenbare ontwerptaal, diepgeworteld in een lange samenwerking met het helaas overleden gymkhana-icoon Ken Block. Deze samenwerking heeft geresulteerd in iconische wielen zoals de Tarmac en Turbomac, die zijn uitgegroeid tot moderne klassiekers, geliefd over de hele wereld voor hun unieke stijl en prestaties.

Het assortiment van Fifteen52 omvat een diversiteit aan modellen zoals de Apex, Chicane, Comp, en Podium, elk verkrijgbaar in meerdere maten en afwerkingen. Deze laten de toewijding van Fifteen52 aan kwaliteit en duurzaamheid zien. Met een focus op zowel looks als functionaliteit, zijn Fifteen52 wielen een uitstekende keuze voor autoliefhebbers die op zoek zijn naar velgen die indruk maken met hun gedurfde stijl.

Elk Fifteen52 wiel is TÜV-goedgekeurd, wat betekent dat ze de hoogste normen in kwaliteit en veiligheid naleven. Deze certificering versterkt de positie van Fifteen52 als een merk gewijd aan het leveren van producten die er niet alleen gaaf uitzien, maar ook een veilige keuze zijn voor elke auto, van daily drivers tot race- en rallyauto's.

Kies voor Fifteen52 bij Fullcartuning voor een perfecte combinatie van race-geïnspireerde stijl, ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid!

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen voor je uit!