Bespaar tot wel €150!

JR Wheels

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Ontdek JR Wheels, een merk dat synoniem staat voor innovatie, stijl en toegankelijkheid in aftermarket velgen. Vanuit hun wortels in Japan Racing, met een focus op Japanse auto's en designs, heeft JR Wheels zich ontwikkeld tot een breed gewaardeerd merk dat een perfecte mix biedt tussen het moderne Japans design en de tijdloze Europese stijl. Deze unieke combinatie, vol knallende kleuren, positioneert JR-Wheels als het populairste merk voor lichtmetalen wielen.

JR Wheels onderscheidt zich door een breed scala aan maten te bieden, waardoor voor vrijwel elk automerk en model een passende velg beschikbaar is. Het assortiment bevat maten variërend van 14 inch tot 23 inch, geschikt voor een brede range aan auto’s. Deze diversiteit maakt JR Wheels toegankelijk voor een onwijs breed publiek!

Ga voor een klassieker met de JR3, of kies voor de populaire JR28. Met een set JR Wheels is het eigenlijk altijd raak. Laat je verrassen door het enorme assortiment modellen!

Een van de factoren die JR Wheels onderscheidt in de competitieve markt van velgen, is de mogelijkheid om velgen te boren op de gewenste steekmaat. Dit maakt een perfecte pasvorm mogelijk voor 99% van de auto's met een 4-gaats naaf, evenals een uitgebreide selectie voor 5-gaats naven. Deze aanpasbaarheid zorgt ervoor dat mensen hun auto's kunnen personaliseren met een unieke set wielen die precies past bij hun specifieke eisen en stijlvoorkeuren.

Bovendien staat JR Wheels bekend om zijn voortdurende innovatie, met jaarlijks nieuwe modellen en updates van bestaande modellen in nieuwe kleuren en maten. Deze commitment aan vernieuwing zorgt ervoor dat het assortiment niet alleen groeit in omvang maar ook in diversiteit, waardoor klanten altijd toegang hebben tot de nieuwste trends en ontwerpen in de wereld van lichtmetalen velgen.

Maak je auto-ervaring compleet met bijpassende JR Wheels wielmoeren en wielspacers (ook wel ‘spoorverbreders’ genoemd), ontworpen om de look en prestatie van je auto verder te personaliseren. Met JR Wheels kun je rekenen op een combinatie van stijl, kwaliteit en prestaties, waardoor elke rit een statement wordt. Ontdek het volledige aanbod en til de uitstraling van je auto naar een hoger niveau.

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen uit.