JR Wheels

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

JR Wheels velgen zien er aantrekkelijk uit, zijn zeer degelijk en budgetvriendelijk. Waar we zijn begonnen als Japan Racing en ons vooral richtten op velgen voor Japanse auto's en dus ook vooral Japanse designs in ons assortiment hadden, hebben we er enkele jaren geleden voor gekozen om een breder publiek aan te spreken. We hebben onze naam veranderd in JR Wheels en zijn modellen gaan fabriceren in allerlei verschillende stijlen. Hierdoor is de perfecte mix ontstaan tussen modern Japans race design en de tijdlijze, Europese stijl. Dit in combinatie met fantastische kleuren maakt dat JR-Wheels momenteel het meest populaire lichtmetalen wielenmerk is.

JR-Wheels zijn er in heel veel verschillende maten, voor bijna elke auto is een passende velg beschikbaar. In een branche waar de maten en kleuren zeer belangrijk zijn, zijn de velgen in verschillende soorten onder te verdelen. De eerste bestaat uit 14 inch, 15 inch, 16 inch, 17 inch en 18 inch. Dit zijn velgen die vooral worden verkocht voor merken als bijvoorbeeld Honda, Mazda, Volkswagen, Nissan, Seat, Skoda, Ford, Peugeot, Kia, Mitsubishi en Subaru worden verkocht. 19 inch, 20 inch en 21 inch velgen worden vooral verkocht voor onder bijvoorbeeld een BMW, Mercedes-Benz, Audi, Tesla, Jeep en natuurlijk veel SUV-modellen van verschillende merken. Tenslotte hebben wij ook de vrij extreme maten 22 inch en 23 inch in ons assortiment.

Er zijn twee belangrijke kenmerken die er voor zorgen dat JR Wheels een unieke positie heeft verworven in deze branche.

Ten eerste is een groot aantal wielen op de gewenste steekmaat te boren. Het grootste gedeelte van de velgen is te boren in 4x98, 4x100, 4x108, 4x110 en 4x114,3. Daarmee is 99% van de auto's met een 4-gaats naaf te voorzien van nieuwe wielen. Qua 5-gaats is de keuze ruimer. Een groot gedeelte van de auto fabrikanten maakt gebruik van 5x100, 5x108, 5x112, 5x114.3 en 5x120. Tevens is 5x105, 5x110, 5x115 mogelijk, maten die je ook nog regelmatig tegen komt. Minder vaak voorkomend maar toch mogelijk is 5x120.6, 5x127 en 5x130. Daarnaast zijn de meeste wielen die op maat geboord kunnen worden, ook te krijgen met een custom ET-waarde. Dit houdt in dat het hart van de velg dusdanig  wordt 'afgedraaid' dat er een andere ET-waarde ontstaat. Hierdoor is de perfecte fitment voor iedere auto te bereiken.

Ten tweede kunnen we melden dat JR Wheels ieder jaar met een aantal nieuwe modellen komt. Dit zorgt ervoor dat er voor iedereen haast wel een geschikt wiel te krijgen is. Nieuwe kleuren en maten van bestaande modellen maken dat het assortiment niet alleen in de lengte maar ook in de breedte blijft groeien. Maak het plaatje compleet met bijpassende JR Wheels wielmoeren en wielspacers.