De Showroom

Getroffen maatregelen in verband met COVID-19

Update 28-04-2021

Vandaag is het zover! Jullie zijn weer welkom in onze showroom, zonder dat hier eerst een afspraak voor gemaakt hoeft te worden. Wel gelden bij ons nog altijd een aantal basisregels:

-          Kom zoveel mogelijk alleen en hou 1,5 meter afstand

-          Draag een mondkapje

-          Ontsmet je handen bij binnenkomst

-          In verband met de oppervlakte van onze winkel zijn er maximaal 6 klanten tegelijk toegestaan. De mogelijkheid bestaat dus dat je even buiten moet wachten wanneer het erg druk is.

Tot slot, de WEBSHOP is 24/7 OPEN! De pakketten worden van maandag t/m vrijdag dagelijks opgehaald bij ons, zodat deze zo spoedig mogelijk bij jullie bezorgd kunnen worden. Ondanks dat ook wij nog steeds grotendeels thuiswerken, zijn we in staat om iedere bestelling en vraag per e-mail of telefoon zo snel en volledig mogelijk te beantwoorden. Zo kunnen we jullie toch de service blijven bieden die jullie van ons gewend zijn!


Als je onze producten graag live wilt bekijken, voelen en eventueel bij de auto wilt passen, kom dan eens langs in onze prachtige showroom!

In de showroom hebben we een kast waarin het thema carbon centraal staat, een racing seats opstelling om zo de perfecte zit uit te zoeken en diverse vitrines tot de nok toe gevuld met de beste performance parts. Ook hebben wij een wielenwand met meer dan 100 wielen van diverse merken, in veschillende maten en kleuren.

Waar je ook voor komt onze medewerkers staan voor je klaar en helpen je graag verder.

Voordelen

  • Ruime selectie van ons aanbod bekijken
  • Bespaar verzendkosten
  • Speciale showroomaanbiedingen
  • Ideeën opdoen
  • Grote wielenwand
  • Advies op maat
  • Direct producten meenemen
  • Demo auto’s zien
  • Gratis parkeren direct voor de deur

Openingstijden showroom

Maandag  10:00 - 17:00
Dinsdag  10:00 - 17:00
Woensdag  10:00 - 17:00
Donderdag    10:00 - 17:00
Vrijdag  10:00 - 17:00
Zaterdag  10:00 - 16:00
Zondag gesloten

Bezoekadres

Fullcartuning
Koperslager 29
3861 SJ Nijkerk
Nederland

Telefoon: 0031 3324 66 302
E-mail: info@fullcartuning.com

Om zeker te weten dat het gewenste product aanwezig is, adviseren wij om eerst contact met ons op te nemen om zo teleurstelling te voorkomen.