OZ Racing

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Duik in de wereld van OZ Racing, een symbool van Italiaanse vakmanschap en innovatie in de productie van lichtmetalen velgen sinds de oprichting in 1971. Als grote naam heeft OZ Group zich onderscheiden door de combinatie van geavanceerde technologieën, oogverblindende designs en de productie van hoogwaardige velgen. Klanten zijn onder andere de racewereld, de tuning scene en vooraanstaande autofabrikanten zoals Ferrari, Lamborghini, Maserati, Aston Martin, Lotus, en McLaren.

Hun toewijding aan innovatie en kwaliteit heeft geleid tot TUV-gecertificeerde, lichtgewicht velgen geschikt voor zowel de motorsportsector, als de OE-markt.

De populariteit van OZ velgen is ongekend, dankzij hun torenhoge kwaliteit en prestigieuze imago. Ontwikkeld tot een vooraanstaand merk in de velgenindustrie, biedt OZ Racing een breed scala aan ontwerpen en kleuren. Iconische modellen zoals de OZ Ultraleggera, Rally Raid en Zeus benadrukken hun vermogen om te innoveren en te voldoen aan de hoge verwachtingen van klanten.

Ontdek vandaag nog onze collectie en ervaar de Italiaanse flair die OZ Racing naar elke auto brengt!

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen voor je uit!