Enkei

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Maak kennis met Enkei Wheels, een merk dat al sinds 1950 de standaard zet in de wereld van high-performance en race wielen. Als een premium Japans merk combineert Enkei ongeëvenaarde vormgeving met de nieuwste technologieën om lichtmetalen velgen te produceren die zowel Formule 1 teams als drifters in de Aziatische Drift Series niet onbekend zijn.

Elke velg van Enkei, van de elegante Blackhawk tot de robuuste Draco, is te herkennen aan een mix van top notch design en stevigheid. Deze velgen worden niet alleen gewaardeerd om hun sportieve uiterlijk maar ook om hun technische voorsprong. Het Duitse TÜV certificaat staat symbool voor de naleving van de hoogste normen in kwaliteit en veiligheid, waardoor Enkei Wheels een grote naam is onder liefhebbers wereldwijd.

Het assortiment van Enkei, variërend in modellen zoals de Commander, Compe en Cyclone, biedt een brede selectie aan maten en afwerkingen. Enkei's toewijding gaat verder dan alleen looks; elk wiel ondergaat uitgebreide tests om te voldoen aan de JWL en VIA normen van Japan, wat de commitment van Enkei aan hogere kwaliteit en veiligheid bevestigt. Met een aanwezigheid in regio's als Azië, Noord-Amerika, Latijns-Amerika, en Europa, en faciliteiten in Japan, Zuidoost-Azië, en de Verenigde Staten, bedient Enkei een wereldwijde markt.

Kies voor Enkei Wheels en ervaar de perfecte combinatie van stijl, veiligheid, en betrouwbaarheid die jouw auto onderscheidt in zowel uiterlijk als prestaties. Ontdek de collectie bij Fullcartuning en til de looks en prestaties van jouw auto naar een hoger niveau.

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen voor je uit!