Wie zijn wij

Een motorische upgrade, een optische aanpassing of een volledige verbouwing, wij leveren tuning, styling en performance producten die aan sluiten bij iedere gewenste toepassing, voor elk budget. Ook voor elke discipline in de autosport ben je bij Fullcartuning aan het juiste adres, onze performance onderdelen zijn geschikt bevonden voor zowel rally, race, drift- en straat gebruik.

Met een groeiend assortiment van nu ruim 25000 tuning en styling producten, voorzien wij sinds 2003 autoliefhebbers van interieur, exterieur- en motorische onderdelen. Met name richten we ons op producten die passend zijn voor de Japanse automerken, in het bijzonder Honda. Uiteraard hebben wij ook een ruim aanbod producten voor Europese automerken. `Voor elk wat wils!´.

Het team

Als gepassioneerde autoliefhebbers, houden wij de laatste trends en ontwikkelingen binnen de tuning scene altijd nauwlettend in de gaten.
Door snelle service, goede bereikbaarheid, know-how en het afhandelen van bestellingen met gepaste nazorg, zijn we instaat de klant altijd naar behoefte te bedienen.

Jaarlijks is het team van Fullcartuning groot aanwezig met demoauto´s op de vele toonaangevende binnen- en buitenlandse beurzen en evenementen. Hier kijken we altijd erg naar uit, dit is met name de gelegenheid om projecten van onze klanten te bewonderen en/of snelle rondes over het circuit te zien rijden.

De geschiedenis van Fullcartuning

2003 - Het begin
Fullcartuning is in 2003 vanuit huis opgezet door Sander Koelemij in Nijkerk. Toen nog parttime naast een fulltime baan, met een webshop, vanuit eigen schuur. Waarbij toen ook al producten op locatie konden worden afgehaald.

2005 - Het succes
Vanwege het groeiende aantal klanten en orders is Fullcartuning begin 2005 verhuist naar een nieuw bedrijfspand op het industrieterrein met ruimte voor een kantoor, showroom en een magazijn.
Na 2 jaar is hier nog een volledige extra verdieping in gebouwd voor nog meer opslagruimte.

2010 - Nog meer vraag en aanbod
Om de klant nog steeds de service te bieden waar Fullcartuning om bekend staat, werd in 2010 de stap naar een groter bedrijfspand van maar liefst 1000m2 gemaakt. Deze extra ruimte bied de mogelijkheid om nog meer zelf te importeren, groter in te kopen en nog meer op te slaan.
Met een grote showroom, meer kantoorruimte, 500m2 magazijn oppervlak en een zeer uitgebreide webshop, is Fullcartuning inmiddels één van de bekendste spelers binnen deze branche. En bedienen we jaarlijks duizenden klanten, zowel nationaal als internationaal.

Meer dan 100 populaire merken onder 1 dak

Van een aantal toonaangevende merken zijn we exclusief distributeur voor de Benelux. Deze merken importeren wij direct uit Amerika, Azië en Europa. Hiervan hebben en houden wij een ruim assortiment aan producten op voorraad, deze zijn daarom altijd snel leverbaar tegen de beste prijzen.

In totaliteit bestaat ons assortiment uit meer dan 100 merken.
Bekijk alle merken.

Onze klanten aan het woord

Via het onafhankelijke beoordelings platform Trustpilot hebben diverse klanten hun ervaringen met onze service en producten al gedeeld. Wij stellen deze beoordelingen bijzonder op prijs. Want dit stelt ons in staat om onze service op een hoog niveau te houden en het assortiment blijvend te verbeteren.

 

 

 

Algemene gegevens

Fullcartuning b.v. 
Koperslager 29    
3861 SJ, Nijkerk 
Nederland 


Telefoon: 0031 3324 66 302
Email: info@fullcartuning.com
Website: www.fullcartuning.comKVK nummer: 55349803
BTW nummer: NL851666024B01