Bespaar tot wel €150!

König

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

König doet zijn naam eer aan door mee te spelen in de koningsklasse. Zijn toewijding aan innovatie is zichtbaar in het uitgebreide assortiment aan velgen, ontworpen om aan elke behoefte en stijl te voldoen. König blijft de grenzen van design en functionaliteit opzoeken én verleggen. Van de begindagen, gericht op jongeren die hun imports wilden verbeteren, tot de huidige brede productlijn die elk segment van het autoscene bevat.

Met toewijding aan de nieuwste technologieën en strenge veiligheidsnormen, stelt König nieuwe normen in de industrie. Elk wiel wordt gemaakt met oog op duurzaamheid, prestaties en looks, waardoor König-velgen niet alleen een visuele upgrade zijn, maar ook een functionele verbetering voor elk voertuig.

König's aanbod bevat enkele van de meest gewilde ontwerpen op de markt, zoals de Ampliform, Dekagram, Dial In en Freeform series, elk beschikbaar in een reeks maten en afwerkingen. Deze diversiteit zorgt ervoor dat elke liefhebber een set velgen kan vinden die perfect bij zijn of haar persoonlijke stijl en auto past. Of je nu gaat voor de elegante eenvoud van de Countergram, de retro-charme van de Rewind, of de gedurfde uitstraling van de Hexaform en Hypergram series, König heeft het allemaal!

König Wheels blijft trouw aan zijn missie: het leveren van velgen die niet alleen aan de top van de technologie staan, maar ook een ongeëvenaarde stijl en kwaliteit bieden. Voor de autoliefhebber die het beste wil, biedt König Wheels een combinatie van prestatie, duurzaamheid en design die ongeëvenaard is in de aftermarket industrie.

Met een set König wielen onder je auto ben je klaar voor elke rit!

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen uit.