Sparco

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Sparco Wheels is een merk dat voortkomt uit een uniek partnerschap tussen de Italiaanse giganten OZ en SPARCO. Deze samenwerking heeft geleid tot een nieuwe collectie velgen die Italiaans design, hoogwaardige materialen en OEM technologieën combineert om een exclusieve serie wielen te maken met een diepgewortelde voorliefde voor racen. Het Sparco-assortiment, bekroond met TÜV-certificering, is een toonbeeld van Italiaanse elegantie in wielontwerp.

Sparco Wheels staat voor innovatie, een rijke racehistorie, en stijl. Deze wielen zijn het resultaat van een uitgebreid ontwikkelings- en testproces, waarbij geavanceerde productietechnieken worden gebruikt om velgen te produceren die niet alleen functioneel, maar ook prachtig zijn! Van de grondstoffen tot de productieprocessen, elke stap weerspiegelt de obsessie met kwaliteit, veiligheid en het leveren van een ongeëvenaarde rijervaring.

Ons assortiment van Sparco Wheels omvat diverse modellen met de Assetto Gara, Dakar, DRS, FF1, Podio, Pro Corsa, Record, Terra, Trofeo 4 en Trofeo 5. Deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, afwerkingen en kleuren - van mat zwart en brons tot grafiet en goud. Deze veelzijdigheid garandeert dat er voor elke auto en elke stijl een Sparco wiel beschikbaar is!

Ontdek bij Fullcartuning de Italiaanse flair en heritage die Sparco Wheels aan elke auto toevoegt!

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen voor je uit!