Concaver

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

De Concaver Hybrid Forged velgen zijn bedoeld voor mensen die voor 100% perfectie gaan. Hybrid Forged is een manier van produceren wat resulteert in een zeer sterk, maar lichtgewicht wiel. Met de nieuwste technieken en aandacht voor de kleinste details is een merk ontstaan dat qua design en prestaties voldoet aan alle eisen. Daarnaast is er gedacht aan TÜV goedkeuring voor alle modellen. Doordat de wielen op maat te boren zijn, de ET aan te passen is en Concaver bekend staat om zijn hoge kwaliteit, zijn ze toepasbaar op bijna ieder automerk.

Met meer dan 10 jaar ervaring in de velgen branche, kunnen we onszelf met gepaste trots experts noemen in wat we doen. Concaver velgen zijn het resultaat van onze zoektocht naar perfectie in de velgen branche, waarbij het ons doel is om spectaculaire kwaliteit te leveren. Duurzaam, lichtgewicht en prachtige kleuren zijn slechts enkele speerpunten van onze lichtmetalen velgen.

Concaver heeft op dit moment 5 modellen in het assortiment. Deze luisteren naar de namen CVR1, CVR2, CVR3, CVR4 en CVR5. Ieder model velg heeft zijn eigen design en kleurenpalet. Daarnaast hebben we, afhankelijk van het exacte model, de kleur en maatvoering, verschillende ‘face’-profielen. Deze zijn onder te verdelen in Performance Concave, Mid Concave, Deep Concave en Extreme Concave en in verschillende breedtes beschikbaar. Dit zorgt er voor dat we voor bijna ieder segment auto een prachtige set wielen kunnen aanbieden. Zowel voor de comfortabele gezinsauto, de premium supercar als voor de exclusieve luxesedan is er een ruime keuze om de final touch door ons te laten verzorgen. Verschillende trotse bezitters van onder andere een BMW, Audi, Volkswagen, Mercedes-Benz, Nissan, Ford, Volkswagen en Lexus hebben hiervoor gekozen.