Bespaar tot wel €150!

Concaver

Zoek op auto

Kies je auto hierboven en bekijk alle velgen die op dit model passen.

Ontdek het premium assortiment van Concaver velgen, een symbool van innovatie en stijl in de wereld van aftermarket velgen.

Met meer dan een decennium aan expertise in de wielindustrie biedt Concaver velgen die looks en prestatie naadloos combineren. Hun hybrid forged technologie resulteert in velgen die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook de rijprestaties verbeteren.

Het aanbod van Concaver omvat op dit moment negen modellen: CVR1, CVR2, CVR3, CVR4, CVR5, CVR6, CVR7, CVR8 en CVR9, en deze collectie groeit nog altijd! Elk model komt met zijn eigen unieke design en kleurenpalet. Dankzij de mogelijkheid om de wielen op maat te boren en de ET (Einpresstiefe) aan te passen, zijn deze velgen te monteren op bijna elk automerk. Dit maakt de Concaver velgen een uitstekende keuze voor een brede range aan auto's, van comfortabele gezinsauto's tot premium supercars en exclusieve luxesedans.

Of je nu op zoek bent naar Performance Concave, Mid Concave, Deep Concave, of Extreme Concave designs, Concaver biedt vele opties om aan elke behoefte te voldoen. Elke velg is ontworpen met aandacht voor detail en gebouwd om zowel stijl als functionaliteit te leveren.

Kies voor Concaver velgen en ervaar een verbeterde handling, snellere acceleratie, en betere remprestaties. Hun lichtgewicht eigenschappen verbeteren niet alleen de looks van je auto maar dragen ook bij aan een top-rijervaring!

Concaver velgen zijn de ideale keuze voor liefhebbers die niet willen inleveren op het gebied van kwaliteit en prestaties. Hun robuuste constructie, gecombineerd met een lichtgewicht design, maakt ze een onmisbare upgrade voor elke tuner of auto-enthousiasteling.

Maak je auto uniek met Concaver's hybrid forged lichtgewicht velgen. Bij Fullcartuning vind je de volledige reeks en til je de prestaties en stijl van je auto naar een hoger niveau.

Velgen bestaan in duizenden maten en verhoudingen. Wat betekenen deze maten en hoe worden deze gebruikt? Op deze pagina leggen we de belangrijkste termen uit.