Stoelen

Foto-tabel Lijst

1-20 of 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-20 of 93

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stoelen

Sportstoelen

Een set sportstoelen geeft je interieur meteen een heel andere look. Sportstoelen zorgen ervoor dat je goed blijft zitten ook tijdens scherpe bochten. Als je met je auto het circuit op wilt zijn sportstoelen een perfecte aankoop. Een voordeel vergeleken met kuipstoelen is dat deze een verstelbare rugleuning hebben en dus vriendelijker zijn voor dagelijks gebruik. Een sportstoel is dus niet alleen voor de looks, maar verhoogd ook het rijplezier tijdens snelle ritten. Wij leveren sportstoelen van. 

Kuipstoelen

Kuipstoelen zijn anders dan sportstoelen. Waar je bij sportstoelen nog redelijk wat luxe en comfort hebt is dat bij kuipstoelen minder. Het is minder comfortabel dan een sportstoel. Dit heeft ook zo zijn voordelen. Wil je echt snel zijn op het circuit, dan is de kuipstoel een beter optie dan een sportstoel. Bij een kuipstoel heb je namelijk hogere zijkant en de stoel is als een soort jas, de stoel zorgt ervoor dat je één bent met je auto en daardoor nog snellere tijden neer kunt zetten. Hierdoor kan je op het circuit die bochten net wat harder nemen zonder dat je uit je stoel glijd. Ook zijn ze nog een stuk lichter dan sportstoelen dus dat is ook mooi meegenomen voor het totaal gewicht van de auto.

Stoelframes en stoelsledes

Bij het monteren van nieuwe (sport)stoelen in je auto heb je ook stoelframes nodig. Deze zijn makkelijk zelf te bevestigen en in combinatie met een stoelslede heb je ook alle instelmogelijkheden die een ‘’normale’’ stoel ook heeft.