Circuit Hero Voor Veerpootbrug Roestvrij Staal Honda Civic

SKU
89831
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 540,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU89831
MerkCircuit Hero
CertificaatGeen certificaat
Voor/AchterVoor
FabrikantcodeCH-2FSB-EGK-SS
MontagemateriaalNee
Aantal1 Stuk
Mounting PositionBovenkant
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalRoestvrij Staal
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving

Onze veerpoten zijn ontworpen met twee horizontale stalen staven die elke schoktoren aan elkaar binden. De staven worden vervolgens aan elkaar gelast zonder draaiende delen voor maximale chassisstijfheid. Dit voorkomt dat uw auto buigt tijdens circuitevenementen en tijdens ongedwongen pittig rijden.

Bars zijn verkrijgbaar in ruw zacht staal en roestvrij staal. We hebben de RAW van zacht staal overgelaten aan klanten die de staven zelf willen schilderen, poedercoaten of plateren, zodat ze individueel bij hun auto passen. Als u de onbewerkte versie koopt, heeft deze wat roest en we raden u aan deze zo snel mogelijk te laten behandelen.

Wij vervaardigen onze veerpootbrug met extreem krappe toleranties. Met zulke krappe toleranties kan de algehele staat van het unibody-chassis van uw voertuig het installatiegemak al dan niet beïnvloeden. Als gevolg van algemene slijtage of een hoog vermogen van het chassis of een ongeval, kan de installatie erg moeilijk zijn. Lees onze instructies en bekijk onze video voor de installatie. Wees voorbereid, u zult uw schokbrekers uit de auto moeten verwijderen om de bar erin te krijgen. De krappe spelingen kunnen tijdens de installatie ook krassen op de verf van uw motorruimte veroorzaken.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Circuit Hero Voor Veerpootbrug Roestvrij Staal Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag