AEM Meter 52mm Wideband

SKU
88404
Ruim op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 289,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU88404
MerkAEM
CertificaatGeen certificaat
Meter TypeWideband
FabrikantcodeAEM-30-0300
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
UniverseelJa
Diameter52 mm
Technische DetailsInclusief Bosch LSU 4.9 sensor, kabelbomen, zwarte behuizing, zwarte AFR/Lambda frontplaat en O2-sensoraansluiting GEEN GARANTIE.
Beschrijving
AEM's X-Series Wideband UEGO Air/Fuel Ratio Sensor Controller-meters zijn gebouwd op unieke, gepatenteerde X-Digital-technologie, waardoor ze de snelst reagerende breedband air/fuel ratio-controllers zijn in onafhankelijke tests tegen 17 andere breedband UEGO-lucht/brandstofcontrollers* . De X-Series Wideband UEGO AFR Sensor Controller Gauge (PN 30-0300) heeft een diameter van 2 1/16 inch (52 mm) en heeft een moderne, visueel opvallende voorplaat en een nieuw zevensegmenten middendisplay dat 87% groter is dan het middendisplay van de 30-4110 AEM Wideband Gauge. Dit creëert de perceptie van een grotere totale meter, maar in een gebruikelijke 52 mm-maat voor eenvoudige montage. De geringe diepte (minder dan een inch in totaal) en ultradunne bekerdiepte van 0,200 inch vergroot de toepassingsbasis en potentiële montagelocaties aanzienlijk.
De X-Series Wideband UEGO AFR-meter heeft een door de gebruiker configureerbaar display via knoppen op het meetvlak waarmee u de AFR-waarden voor verschillende brandstoffen, Lambda of O2%, kunt wijzigen, het middendisplay kunt wijzigen in drie of vier cijfers, een free-air kunt uitvoeren kalibratie indien gewenst naarmate de sensor ouder wordt, en wijzig de CAN-bericht-ID bij het koppelen van meerdere X-Series Inline Controllers of X-Series Controller-meters. Een zwarte omlijsting en een zwarte tweezijdige frontplaat voor lucht/brandstof en Lambda zijn inbegrepen, en een optionele zilveren ring met witte tweezijdige lucht/brandstof en Lambda voorplaat is verkrijgbaar (PN 30-0300-ACC, apart verkrijgbaar). Een Auto Dimming-functie is inbegrepen. Vergrendelende connectoren zorgen voor een positieve verbinding tussen de harnassen en de meter en een nieuw ontwerp met één bord draagt bij aan de duurzaamheid van de nieuwe meter.
De meter bevat een 0-5v en RS232 seriële poortuitgang voor feedbackcontrole en datalogging, en een AEMnet (CANbus)-uitgang voor datalogging. Met AEMnet kunnen extra breedbandcontrollers uit de X-serie aan elkaar worden gekoppeld (tot 16 cilinders) voor het opnemen van AFR in meerdere cilinders. Het ondersteunt voertuig-/systeemspanningen tot 16V en kan worden gebruikt op EFI- of carburateurtoepassingen en dynamometers in toepassingen die benzine, methanol, ethanol, diesel, propaan en CNG gebruiken.
Reviews 1
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AEM Meter 52mm Wideband
Uw waardering
Stel een vraag