Hybrid Racing Short Shifter Verstelbaar Honda Civic,CRX,Del Sol

SKU
87711
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 379,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU87711
MerkHybrid Racing
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeHYB-SAS-01-32
MontagemateriaalJa
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,CRX,Del Sol
UniverseelNee
VersieVerstelbaar
Geschikt voor
Beschrijving
Honda B/D Series Short Shifter Montage door Hybrid Racing

Met ons tweedelige ontwerp met stang en huls, kunt u de worp aanpassen vanuit uw luie stoel; u hoeft niet onder uw auto te kruipen om wijzigingen aan te brengen. De aanpassingen houden daar niet op. Kies uw knoppositie door de knophoogte tot twee inch te verhogen en te verlagen en de offset 360 graden te draaien. Al deze aanpassingen vormen samen een volledig aanpasbare korte shifter-oplossing, allemaal vanuit uw auto.

Gedurende meer dan een jaar hebben we de meest populaire shifters uit de B-serie getest en onderzocht en we realiseerden ons dat wanneer ze op de optimale schakelhoogte werden geplaatst, de worp meer dan 90% langer is dan een standaard OEM GS-R shifter, waardoor het in feite LANG shifters worden. We hebben een oplossing ontwikkeld die geen afbreuk doet aan een kortere shift voor een optimale knoppositie. Met onze shifter ingesteld op de kortste worp-instelling, hebben we een worp bereikt die 40% korter is dan een OEM dual-bend shifter.

Een van de meest radicale kenmerken van onze shifter is de stijve basis aan de bovenkant. De stijve basis is vervaardigd uit 6061 aluminium en bevat een sferisch lager dat een soepele werking mogelijk maakt; het elimineren van alle OEM-plastic bussen. Dit ontwerp stelt ons in staat om het draaipunt te verhogen, waardoor we korte verschuivingen bij hogere knopposities kunnen bereiken. De extra stabiliteit van de stijve basis houdt het schakelen strak en direct tijdens het racen.

De Hybrid Racing B-Series Shifter is CNC-gefreesd uit aluminium en roestvrij staal, digitaal gecontroleerd op nauwkeurigheid, afgewerkt met behulp van ons drietraps anodisatieproces, lasergeëtst, met de hand geassembleerd en netjes geplaatst in een met schuim beklede doos, klaar om leven te blazen in uw B- Serie- of D-serie transmissie. Haal vandaag nog onze shifter in handen!
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hybrid Racing Short Shifter Verstelbaar Honda Civic,CRX,Del Sol
Uw waardering
Stel een vraag