Mishimoto Olie Catch Can Aluminium Toyota Supra

SKU
80041
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 425,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU80041
MerkMishimoto
FabrikantcodeMMBCC-SUP-20CBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamToyota
Auto Model NaamSupra
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving

De Supra is terug! Dit betekent dat dit het perfecte moment is om een beschermingslaag toe te voegen aan je B58 met de Mishimoto 2020+ Toyota Supra Baffled Oil Catch Can. Het tag-team tussen Toyota en BMW resulteerde in een gestroomlijnde nieuwe look voor de A90 Supra, boordevol kracht, technologie en efficiëntie. Het onvermijdelijke neveneffect van blow-by vond echter nog steeds zijn weg naar deze Supra, wat zal leiden tot carbonafzetting op de inlaatkleppen, waardoor deze Supra uiteindelijk zal vertragen.

Onze Catch Can-kit maakt gebruik van de beproefde techniek van de Mishimoto 2-Port Compact Baffled Oil Catch Can, waarvoor patent is aangevraagd, compleet met zijn 50-micron bronzen filter en interne keerplaat om de olie en brandstof beter te scheiden van carterdampen. De compacte opvangbak is gemaakt van 6061 aluminium en afgedicht met Viton O-ringen om bestand te zijn tegen alles wat de Supra er tegenaan kan gooien. Dit kan worden gemonteerd in lijn met het CCV-systeem van de B58 en beschermt de intercooler, het inlaatsysteem en het VANOS-systeem tegen carbonophoping en helpt het juiste octaangetal te behouden om mogelijke ontploffing te verminderen.

De Mishimoto Toyota Supra Catch Can Kit bevat twee voorgevormde, direct passende slangen die geen aanpassing nodig hebben om in het Supra's CCV-systeem te binden. Onze kit bevat ook een speciaal ontworpen aftapsysteem met harde leidingen, compleet met een aftapplug met schroefdraad voor vereenvoudigd onderhoud en langdurige bescherming van uw Supra. Zoals elke Mishimoto oil catch can, wordt deze verbijsterde catch can kit geleverd met de Mishimoto levenslange garantie!

Onze opvangbakken verschillen op een paar niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) systemen. Ten eerste zijn onze opvangbakken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen voeren de blow-by ook terug in het oliecarter, terwijl onze opvangbakken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden. Als je hebt gezien wat wij hebben gezien op de bodem van onze opvangbakken, dan wil je ook niet dat dat terugloopt in je olie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Aluminium Toyota Supra
Uw waardering
Stel een vraag