Mishimoto Olie Catch Can Baffled Aluminium Ford Mustang

SKU
80039
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 237,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU80039
MerkMishimoto
FabrikantcodeMMBCC-MUS8-18PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamMustang
MateriaalAluminium
UniverseelNee
VersieBaffled
Technische DetailsFits GT
Geschikt voor
Beschrijving

Uw 5.0 Coyote-motor heeft nu meer dan ooit bescherming nodig in uw 2018+ Mustang GT. Met de introductie van directe injectie, samen met meer vermogen in Ford's 3e generatie Coyote, loopt het inlaatkanaal meer risico op de gevaren van blow-by.

Het doorslaan van de motor kan een olieachtige puinhoop in de inlaatspruitstukken veroorzaken en het octaangetal verlagen, waardoor de kans op ontploffing mogelijk toeneemt. Mishimoto's 2018+ Mustang catch can-kit is voorzien van een patent aangevraagde 2-poorts Compact Baffled Oil Catch Can met een 50-micron bronzen filter en een intern schot om olie beter te scheiden van de carterdampen. Twee direct passende slangen en een toepassingsspecifieke beugel zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Het verminderen van blow-by wordt nog belangrijker met de toevoeging van geforceerde inductie, dus deze 2018+ Mustang-vangset kan worden gemonteerd weg van de meeste inlaat- en supercharger-kits om ruimte te maken voor wat meer paarden. Als je op pad bent met die 5.0L Coyote, heb je de gemoedsrust wetende dat blow-by niets van je dierbare HP wegneemt.

Om het superieure vakmanschap van Mishimoto te ondersteunen, wordt elke 2018+ Mustang Catch Can-kit geleverd met de befaamde levenslange garantie van Mishimoto!

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Baffled Aluminium Ford Mustang
Uw waardering
Stel een vraag