NRG Innovations Kuipstoel Defender Off-Road Vinyl

SKU
77546
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 459,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU77546
MerkNRG Innovations
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalNee
Aantal1 Stuk
StijlDefender Off-Road
MateriaalVinyl
UniverseelJa
FabrikantcodesNRG-DF-100BR , NRG-DF-100GY, NRG-DF-100BK
VerstelbaarNee
Beschrijving

De Defender geveerde stoel met zijmontagebeugel is de ultieme keuze voor offroad- en 4x4-liefhebbers, ontworpen met ruige avonturen in gedachten. Deze offroad-kuipstoel zit boordevol functies die hem tot een opvallende optie maken voor diegenen die zowel duurzaamheid als comfort eisen in hun UTV- of 4x4-voertuigen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Aan de zijkant gemonteerd ontwerp: De Defender-stoel is speciaal ontworpen met zijmontage in gedachten, waardoor hij perfect past voor UTV's en 4x4-voertuigen. Dit doordachte ontwerp zorgt voor een veilige en goede pasvorm in de beperkte cabineruimte van het voertuig.

  2. Waterdichte constructie: Deze stoelen zijn gemaakt om de elementen te weerstaan en zijn waterdicht, zodat u droog blijft, zelfs op natte en modderige terreinen. Deze functie is essentieel voor offroad-excursies bij onvoorspelbaar weer.

  3. Uitzonderlijk comfort: het verende ontwerp van de Defender-stoel biedt een comfortabele rit door schokken en trillingen te absorberen, waardoor u niet op elke hobbel en kiezelsteen op het pad stuitert. Het is een gamechanger voor offroad-comfort.

  4. Lichtgewicht en sterk: deze stoelen zijn indrukwekkend licht gezien hun sterkte. Ze zijn voorzien van een robuust stalen frame en bieden de stijfheid die nodig is om de zwaarste trails te doorstaan zonder onnodig gewicht aan uw voertuig toe te voegen.

De Defender geveerde stoel is de ideale keuze voor offroad-enthousiastelingen die het beste van twee werelden willen: robuuste duurzaamheid en uitzonderlijk comfort. Met zijn waterdichte constructie, ophangingsontwerp en lichtgewicht maar toch sterk stalen frame is dit een no-brainer optie voor degenen die een eersteklas zitoplossing eisen voor hun UTV- of 4x4-avonturen. Maak je klaar om met vertrouwen en comfort als nooit tevoren op pad te gaan.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Kuipstoel Defender Off-Road Vinyl
Uw waardering
Stel een vraag