Gratis verzenden alleen vandaag met Koningsdag

Mishimoto Air To Water Intercooler Performance Power Pakket Aluminium BMW 3-serie

SKU
76752
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 2.534,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU76752
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeMMB-F80-PP
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamBMW
Auto Model Naam3-serie
MateriaalAluminium
Product LinePerformance
UniverseelNee
VersiePower Pakket
Technische DetailsFits only M3 / M4
Geschikt voor
Beschrijving

BMW heeft de gave om zijn belang als maatstaf te behouden als het gaat om luxe luxeauto's, met de F8X-generatie als geen uitzondering.
De S55 die de BMW F8X M3, M4 en M2 Competition van 2015–2020 aandrijft, druipt van de technologie, waaronder een lucht-water-tussenkoelsysteem om koel te blijven.
Waar het ontwerp van het intercoolingsysteem van BMW voldoende was om deze generatie middelgrote M's naar hun hoogtepunt te brengen, vonden we hier bij Mishimoto enkele zwakke punten die we moesten aanpakken.

De Mishimoto 2015–2020 BMW F8X M3 / M4 Performance Intercooler Power Pack gaat de zwakke punten in het ontwerp van BMW tegen, te beginnen met de laadpijpen.
Scheuren onder druk of splijten in de naden zijn veelvoorkomende problemen bij kunststof laadleidingen in de fabriek.
Deze kunnen resulteren in minder dan ideale situaties terwijl u uw M3 of M4 bestuurt.
We hebben een gloednieuw ontwerp gemaakt voor de laadleidingen die meer vertrouwen wekken bij het omgaan met de vuldruk.
Ons ontwerp is voorzien van een volledig aluminium constructie met een gegoten middendeel dat speciaal is ontworpen om langs de inlaat te knijpen.
Onze laadpijpset bevat ook een paar matzwarte siliconen koppelingen voor een strakke en veilige verbinding met de intercooler.

De onopvallende zilveren doos is uit, en de stijlvolle nieuwe Mishimoto Performance Air-to-Water Intercooler is binnen.
Met een nieuwe look past ons ontwerp perfect in de motorruimte van de M3 en M4, zowel qua installatie als qua esthetiek. De schoonheid is meer dan alleen huid diep.
Ons verbeterde kernontwerp heeft een staaf-en-plaatkern met een 29% toename in kernvolume, evenals een unieke single-pass koelvloeistofstroomlay-out voor optimale warmteoverdracht. Gecombineerd met onze 16% toename van de stroom door de kern, waren we in staat om een temperatuurdaling van 6,7 ° C in de inlaatluchttemperatuur vast te stellen tijdens het testen van ons volledige Power Pack.

Een lucht-water-tussenkoelsysteem zou niet compleet zijn zonder de warmtewisselaar.
Het ontwerp van BMW was een solide basis, maar we zagen nog steeds ruimte om te groeien, letterlijk.
Ons volledig aluminium ontwerp voegde 6 ”toe aan de hoogte van de kern, wat neerkomt op een toename van 180% in het oppervlak van de externe vin en een toename van 60% in het kernvolume.
Met onze warmtewisselaar in het S55-systeem registreerden we een daling van 6 ° C in de wereldwijde intercooler-koelvloeistoftemperaturen en een gemiddelde winst van 11 Whp en 8 Wtq toen het volledige Mishimoto 2015-2020 BMW F8X Performance Intercooler Power Pack werd getest in onze Stage 1 afgestemde M3.
Voor extra veiligheid hebben we ervoor gezorgd dat we onze optionele steenbeschermer van staalgaas met de Mishimoto Performance-warmtewisselaar hebben toegevoegd om alle buizen en vinnen intact te houden. We gebruikten ook een variabele vinafstand op de kern van onze warmtewisselaar voor optimale koeling van met DCT uitgeruste voertuigen.

Hoewel de F8X-generatie van de M3, M4 en M2 Competition is ontworpen om de rest voor te blijven, is er nog veel te wensen over als het gaat om koeling.
Het Mishimoto 2015–2020 BMW F8X M3 / M4 Performance Intercooler Power Pack is de perfecte metgezel voor uw build en valt, net als al onze producten, onder de levenslange garantie van Mishimoto.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Air To Water Intercooler Performance Power Pakket Aluminium BMW 3-serie
Uw waardering
Stel een vraag