Gratis verzenden alleen vandaag met Koningsdag

Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Mustang

SKU
67539
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 250,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67539
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-MUS8-15PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamMustang
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
Hoe krachtig de Ford Coyote-motor ook is, hij heeft nog steeds wat bescherming nodig, en de ingenieurs van Mishimoto hebben een verbluffende vangbakkit gemaakt om precies dat te doen.

Doorgeslagen motor kan een olieachtige puinhoop veroorzaken in de inlaatspruitstukken en het octaangetal verlagen, waardoor de kans op ontploffing kan toenemen.

Mishimoto's Mustang-opvangbakkit voor 2015 bevat Mishimoto's 2-poorts compacte Baffled Oil Catch Can met een bronzen filter en interne keerplaat om de olie beter te scheiden van de carterdampen. Twee direct passende slangen en een toepassingsspecifieke beugel zorgen voor een snelle en eenvoudige installatie.

Het verminderen van blow-by wordt nog belangrijker met de toevoeging van geforceerde inductie, dus deze Mustang-catcher uit 2015 kan kitmontages weghouden van de meeste inlaat- en aanjagersets om ruimte te maken voor nog meer paarden. Wanneer je die 5.0L Coyote aan het opfrissen bent, heb je de gemoedsrust in de wetenschap dat blow-by je gekoesterde HP niet wegneemt.

Deze Mishimoto 2015 Mustang catch can kit verhoogt de esthetiek van uw motorruimte met direct passende slangen verkrijgbaar in zwart, blauw of rood.

Om een back-up te maken van het superieure vakmanschap van Mishimoto, wordt elke Mustang catch can-kit uit 2015 geleverd met de vermaarde Mishimoto levenslange garantie! Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen. Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd.

Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden.

Als je hebt gezien wat we hebben gezien in de bodem van onze opvangblikken, wil je ook niet dat dat terugvloeit in je olie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Mustang
Uw waardering
Stel een vraag