Gratis verzenden alleen vandaag met Koningsdag

Mishimoto Intercooler Kit Top Mount Aluminium Subaru Impreza

SKU
64863
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 793,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64863
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamImpreza
MateriaalAluminium
UniverseelNee
VersieTop Mount
FabrikantcodesMMTMIC-WRX-08BKBK, MMTMIC-WRX-08BKBL, MMTMIC-WRX-08BKRD, MMTMIC-WRX-08SLBK, MMTMIC-WRX-08SLBL, MMTMIC-WRX-08SLRD
Geschikt voor
Beschrijving
Color Intercooler / Color Intercooler pijpen

Op zoek naar een manier om hoge inlaattemperaturen op uw standaard of aangepaste WRX te verlagen? De oplossing is de Mishimoto direct-fit top-mount intercooler, speciaal ontworpen voor de Subaru WRX 2008-2014. De standaard bovengemonteerde intercooler is vatbaar voor inweken en zelfs falen van de standaard plastic eindtanks boven 18psi. De ingenieurs van Mishimoto hebben maanden besteed aan het ontwerpen en testen van deze nieuwe intercooler om optimale prestaties op straat en circuit te garanderen. Deze intercooler maakt gebruik van duurzame TIG-gelaste aluminium eindtanks tot een zeer efficiënte, dichte staaf-en-plaatkern.

De Mishimoto intercooler heeft een 3.75 dikke kern en een totaal volume van 584 in3. Dankzij dit volume en een zeer dichte offset fin pitch kunnen we de warmteoverdracht optimaliseren en voertuigen uit standaard ondersteunen tot 400 whp. Deze intercooler heeft strenge tests doorstaan, met een temperatuurdaling van 12 F en een toename van +6 Whp en +8 Wtq voor meer kracht voor ons standaard testvoertuig. De installatie is eenvoudig, vereist geen wijziging aan onderdelen in de motorruimte en kan in minder dan 30 minuten worden voltooid. Inbegrepen bij deze intercooler zijn een nieuwe turbo-intercooler O-ring pakking en Mishimoto's siliconen gasklephuis. Deze componenten maken het verzamelen van benodigdheden voor installatie overbodig en zorgen voor jarenlange betrouwbare service.

Deze intercooler bevat de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Top Mount Aluminium Subaru Impreza
Uw waardering
Stel een vraag