Mishimoto Intercooler Kit Aluminium Subaru Impreza

SKU
64862
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 898,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64862
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamImpreza
MateriaalAluminium
UniverseelNee
FabrikantcodesMMTMIC-WRX-01BKBL, MMTMIC-WRX-01BKRD, MMTMIC-WRX-01SLBL, MMTMIC-WRX-01SLRD
Technische Details2001-2007 Impreza Sedan + Station WRX + STI
Geschikt voor
Beschrijving
Colorpick: Color Intercooler / Color Intercooler pijpen

Subaru WRX / STI Intercooler Kit voor montage bovenop biedt een unieke optie voor het upgraden van uw inlaatluchtsysteem. Deze kit maakt gebruik van een inlaat met enkele ingang in vergelijking met de standaard Y-pijpopstelling.

Dit unieke tankontwerp zorgt voor maximale luchtstroom en superieure luchtverspreiding door de kern, een proces dat resulteert in een optimale AIT-reductie. Deze intercooler maakt gebruik van een zeer efficiënte staaf-en-plaatkern die zorgt voor meer volume en verbeterde warmteoverdracht. De kit is volledig vastgebout en vereist geen aanpassingen aan uw voertuig. De Mishimoto intercooler-set bevat siliconen bypass-slangen voor zowel de WRX als STI, een siliconen carterventilatieslang, een bypass-kleppakking, een siliconen gasklephuis en alle T-boutklemmen en hardware die nodig zijn voor installatie. Deze intercooler-kit is uitvoerig getest op zowel standaard als gemodificeerde voertuigen en heeft bewezen het vermogen te verhogen en de luchtinlaattemperaturen te verlagen. Op onze 305 pk testauto met 20-22 psi boost, zorgde deze intercooler voor een toename van 14 pk en een daling van 30 graden in AIT's in vergelijking met de standaard STI-intercooler - voor meer testdetails, bekijk het technische rapport! Dankzij een nauwkeurig ontworpen en geteste kernconstructie ondersteunt deze intercooler voertuigen tot 350 pk.

Deze kit is verkrijgbaar met een Stealth Black- of Sleek Silver-koeler en bevat de levenslange garantie van Mishimoto, die superieure productkwaliteit en vakmanschap garandeert.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Aluminium Subaru Impreza
Uw waardering
Stel een vraag