Gratis verzenden alleen vandaag met Koningsdag

Mishimoto Intercooler Kit Ford Focus

SKU
64830
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 1.064,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64830
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
UniverseelNee
FabrikantcodesMMINT-FOST-13KBBK, MMINT-FOST-13KBGD, MMINT-FOST-13KBSL, MMINT-FOST-13KPBK, MMINT-FOST-13KPGD
Technische DetailsOnly Fits Ford Focus ST 2013+
Geschikt voor
Beschrijving
Color Intercooler / Color Intercooler pijpen

Het is tijd om af te koelen van uw hot hatch met de Mishimoto Performance Intercooler Kit voor de Ford Focus ST 2013+. Ford bracht hun 2.0T EcoBoost-aangedreven Focus uit met de perfecte combinatie van prestaties en bruikbaarheid, maar het intercooling-systeem liet te wensen over. Hoewel de leidingen delen van aluminium bevatten, zorgde de beperkende diameter en niet te vergeten de turbodemper voor een domper op het prestatiepotentieel van de Focus ST. We hebben de hot-side pijp vervangen door doorn-gebogen aluminium, waarbij zowel de geluiddemper werd gedumpt als ook de diameter werd geopend om een 26% betere stroom door de hot-side mogelijk te maken.

Al het degradatie-gevoelige rubber is ook verwisseld voor met draad versterkte siliconen, wat zorgt voor een langdurige verbinding aan de hete kant, maar ook voor een soepeler stroming door de koude zijde. Samen biedt de Focus ST Intercooler Pipe-kit een toename van 21% in de stroom van en naar de intercooler.

De leidingen zijn niet het enige onderdeel van deze kit dat de stroming verhoogt, de constructie met staaf en plaat opent luchtkanalen in de kern waardoor de geladen lucht vrijer kan passeren dan de standaard intercoolerkern. Deze verbeterde volledig aluminium constructie helpt ook bij het afvoeren van warmte, het afweren van de gevreesde warmteafvoer onder veeleisende rijomstandigheden en het leveren van goed gekoelde lucht via het inlaatspruitstuk van de ST.

De Focus ST Performance Intercooler Kit voegt ook 8 HP en 10 TQ toe aan je powerband en heeft een maximaal vermogen van 550 PK.

Zoals altijd valt deze intercoolerkit onder de Mishimoto levenslange garantie.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Kit Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag