Gratis verzenden alleen vandaag met Koningsdag

Mishimoto Intercooler Ford Focus

SKU
64819
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 351,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64819
MerkMishimoto
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamFocus
UniverseelNee
FabrikantcodesMMICP-FOST-13KP, MMICP-FOST-13KWBK
Technische DetailsOnly Fits Ford Focus ST 2013+
Geschikt voor
Beschrijving
Open de stroom van de lucht in uw 2013+ Ford Focus ST met de Mishimoto Performance Intercooler Piping Kit.

De leidingen die zijn uitgerust met de 2.0L EcoBoost-motor uit de fabriek zijn bezaaid met bochten, beperkende leidingdiameters en degradatie-gevoelige materialen, die allemaal de lucht van en naar uw intercooler vertragen en de prestaties van de FOST onder druk zetten. Bij Mishimoto streven we ernaar om de stroom van de lucht in uw sportieve Focus te bevrijden. Om te beginnen hebben we de turbodemper uit het ontwerp van de standaardpijpen aan de hete zijde verwijderd en het aantal bochten verminderd, waardoor de luchtstroom een meer directe stroom van de turbo naar de intercooler heeft.

Naast de vermindering van bochten hebben we de binnendiameter van de leidingen vergroot tot 2,5 inch hoogwaardig aluminium, waardoor een volumetoename van 14% en een 26% grotere stroom over de standaardapparatuur mogelijk is. De standaard rubberen verbindingen zijn ook vervangen door stevige siliconen koppelingen om een solide verbinding tussen leidingen en intercooler te garanderen. De verbeteringen houden niet op bij de warme leidingen. De leidingen aan de koude kant kregen ook een revisie, waarbij de degradatie-gevoelige rubberen constructie werd vervangen door 5 lagen duurzame siliconen, compleet met hittebestendige vezels, waardoor de koude luchtstroom koel blijft. Voor extra ondersteuning is het enkele stuk leiding versterkt met staaldraad, zodat het zijn vorm behoudt onder zware belasting.

Over vorm gesproken, de Mishimoto Performance Cold-Side Intercooler Pipe heeft een elliptische vorm om de grotere maat van de Mishimoto Performance Radiator op te vangen. Het resultaat van het toevoegen van de Mishimoto full Performance Intercooler en Piping kit aan je 2013+ Focus ST in combinatie met de Mishimoto Prestatie-inname is een toename van 21% in de stroom van de lucht door het systeem
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Intercooler Ford Focus
Uw waardering
Stel een vraag