Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Oil Catch Can Kit Zwart 88ml Aluminium Infiniti G

SKU
64800-BK
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 546,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64800-BK
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-G37-08PBE
MontagemateriaalJa
AantalComplete Set
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamInfiniti
Auto Model NaamG
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Technische DetailsOnly Fits infiniti G37 2007-2013
Geschikt voor
Beschrijving
Geef je VQ37-aangedreven Infiniti de bescherming die hij verdient met de Mishimoto 2007-2013 Infiniti G37 Baffled Oil Catch Can-kit. Onze complete opstelling met twee bussen kan het enige probleem aanpakken dat elke moderne motor beïnvloedt? blow-by. Als neveneffect van hoe uw motor werkt, en om de milieuactivisten tevreden te houden, stromen motoroliedruppeltjes terug door het inlaatkanaal en kunnen ze koolstof op de kleppen opbouwen, waardoor uw krachtige V6 uiteindelijk van zijn prestaties wordt beroofd. Met onze G37 Batchled Oil Catch Can Kit geïnstalleerd, heeft u een onovertroffen opstelling die de verontreinigde cartergassen effectief onderschept en voorkomt dat ze in de inlaat komen.

Onze complete kit maakt gebruik van een paar van onze beproefde compacte 6061 aluminium catch-blikjes die in lijn met het VQ37VHR's dubbele PCV-systeem worden gemonteerd met behulp van een toepassingsspecifieke montagebeugel. Het is echter meer wat er aan de binnenkant zit dat geldt voor deze vangblikken. Onze compacte olieopvangblikken zijn uitgerust met een hoogontworpen baffle die is ontworpen om oliedruppels en brandstofdampen te condenseren die op de bodem van het blik moeten worden opgevangen.

We hebben ook interne luchtomleiders ingebouwd om een soepele en consistente stroom van uw PCV-druk te garanderen. Als extra verdedigingslinie heeft elk van onze opvangblikken een bronzen filter van 50 micron geïnstalleerd om te voorkomen dat mogelijke malafide oliedruppeltjes in de retourleiding ontsnappen. Ten slotte wordt elke kit geleverd met een volledige set voorgevormde, platzwarte slangen die zich thuis voelen onder de motorkap van uw G37 en ook worden geleverd met de Mishimoto levenslange garantie.

Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen. Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden. Als je hebt gezien wat we hebben
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Oil Catch Can Kit Zwart 88ml Aluminium Infiniti G
Uw waardering
Stel een vraag