Skunk2 Schroefset Pro C Full Threaded Body Coilovers Honda Integra

SKU
57088
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57088
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Fabrikantcode541-05-6730
MontagemateriaalNee
AantalComplete Set
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamIntegra
Product LinePro C
UniverseelNee
VersieFull Threaded Body Coilovers
Technische Details12K/ 12K Spring Rates
Geschikt voor
Beschrijving
De toonaangevende Pro-C-schroefsets van Skunk2 voor de '92 -'95 Civic, '93 -'97 del Sol en '94 -'01 Integra hebben een 12-voudig verstelbare klep, instelbare rijhoogte en een ultramoderne stand -art mono-tube ontwerp. Dankzij de schokdemperbehuizingen bieden Pro-C-schroefset hoogteaanpassingen onafhankelijk van de veervoorspanning, wat resulteert in aanzienlijke veranderingen in rijhoogte zonder in te boeten aan schokreizen of rijcomfort. Snelle en nauwkeurige aanpassingen van de rijhoogte kunnen worden gemaakt voor het kiezen van hoekbalans, evenals voor verbeterde handling, reactievermogen en algehele balans. De door Skunk2 geteste Pro-C-schokkleppen op het circuit en de straat bieden de perfecte balans tussen dagelijks rij- en circuitprestaties en de geheel nieuwe, verkorte schokbrekers en verminderde schachtslagen helpen om voldoende veerweg te behouden op verlaagde voertuigen voor verbeterde prestaties zonder aan comfort in te boeten.

Pro-C Coilovers zijn voorzien van voertuigspecifieke, zorgvuldig geselecteerde veren die zijn ontworpen om de wegligging drastisch te verbeteren, en een race-geïnspireerd, mono-tube ontwerp voor superieure prestaties. Skunk2's microgepolijste, mono-tube ontwerp en uit één stuk gesmede schoklichamen, gecombineerd met zijn nauwkeurig bewerkte, extra grote assen en roestvrijstalen zuigers, zorgen ervoor dat elke Pro-C Coilover zowel responsief als duurzaam is. Elke Pro-C Coilover bevat ook schokolie van de hoogste kwaliteit voor consistente prestaties en drievoudige boven- en onderafdichtingen om jarenlang lekvrij gebruik te garanderen. Het resultaat is een ongeëvenaarde grip in bochten, minder carrosserie en een gevoel van controle en stabiliteit als geen ander.

Pro-C-schroefsets zijn voorzien van hard geanodiseerde, CNC-gefreesde, gesmede 6061-T6 aluminium veerstokken en CNC-gewonden raceveren, vervaardigd uit hoogwaardig SAE9254V-verenstaal. Elke veer is ontworpen om de balans tussen comfort en prestaties te optimaliseren en is op maat gemaakt voor hun respectievelijke schokken. Pro-C-schroefsets bieden rijhoogte-aanpassingen van slechts vijf centimeter voor een agressief en sportief uiterlijk.

Net als de volledige Pro Series-reeks, zijn Pro-C Coilovers de maatstaf voor ophangingsprestaties. Vergelijkbaar met hoe de Pro Series-nokkenassen en Valvetrain van Skunk2 een revolutie teweegbrachten in de motorprestaties van Honda, doen de volledig instelbare Pro-C-schroefsets precies dat voor liefhebbers die op zoek zijn naar hoogwaardige ophangingscomponenten voor een betaalbare prijs. Gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring in het afstemmen van racen en ophanging, beschikken Pro-C Coilovers over dezelfde technologie die Skunk2 gebruikt op zijn eigen kampioenschapswinnende race- en dragraces.

Net als alle Skunk2-producten hebben Pro-C Coilovers een garantie van een jaar en zijn ze ontworpen om jarenlang plezier te hebben van de levensduur van uw voertuig. Wacht nooit meer op het opnieuw opbouwen van een schroefset; Skunk2 heeft grote hoeveelheden vervangende dempers op voorraad die in de meeste gevallen minder kosten dan een typische revisie van een schroefset. Koop uw vervangende dempers rechtstreeks bij Skunk2 om stilstand te minimaliseren
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Schroefset Pro C Full Threaded Body Coilovers Honda Integra
Uw waardering
Stel een vraag