NRG Innovations Snap-Off Hart uitsnede Aluminium

SKU
105016
Neem contact op voor de levertijd
Prijs vanaf € 219,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU105016
MerkNRG Innovations
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
MateriaalAluminium
UniverseelJa
VersieHart uitsnede
FabrikantcodesSRK-222BK-BK, SRK-222RD-RD, SRK-222PK-PK, SRK-222PP-PP, SRK-222SL-SL
Technische DetailsGen 222
Beschrijving

De NRG Innovations Snap-Off met Heart Cutout is een uitzonderlijk en veelzijdig stuurwielsnelspansysteem dat beschikt over een opmerkelijke combinatie van functionaliteit en een onderscheidend ontwerp. Dit innovatieve product is met precisie ontworpen en valt op door zijn unieke eigenschappen.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Ontwerp met uitgesneden handgreep: Het opvallende kenmerk van deze NRG Innovations Snap-Off is de geïntegreerde uitgesneden handgreep in het ontgrendelingsmechanisme. Dit innovatieve handgreepontwerp voegt een futuristische en stoere look toe aan het interieur van uw voertuig of aan de gaming-opstelling.

  2. Duurzame aluminium constructie: Dit snelsluitsysteem is gemaakt van hoogwaardig aluminium en is niet alleen licht van gewicht, maar ook uitzonderlijk duurzaam. De robuuste constructie zorgt ervoor dat hij bestand is tegen de ontberingen van autorijden en gamen met hoge prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van de betrouwbaarheid.

  3. Universele compatibiliteit: de NRG Snap-Off met uitgesneden handgreep is ontworpen om compatibel te zijn met een breed scala aan stuurwielen, zodat deze naadloos kan worden geïntegreerd in verschillende voertuigen en gaming-randapparatuur. Door zijn veelzijdigheid is hij geschikt voor verschillende toepassingen.

  4. Snelle installatie: Het instellen van de NRG Snap-Off is een probleemloos proces. Het gebruiksvriendelijke ontwerp maakt een eenvoudige installatie mogelijk zonder de noodzaak van complexe gereedschappen of uitgebreide technische expertise, zodat u in een mum van tijd op pad of op het gamecircuit kunt gaan.

  5. Verbeterde ergonomie: het ontwerp van de uitgesneden handgreep ziet er niet alleen futuristisch uit, maar biedt ook een ergonomische grip voor comfortabele en nauwkeurige bediening. De soepele ontgrendeling zorgt ervoor dat het stuur moeiteloos veilig kan worden bevestigd en losgemaakt.

  6. Veiligheidsvoorzieningen: Veiligheid is van het allergrootste belang en het NRG Snap-Off-systeem is ontworpen met een veilig vergrendelingsmechanisme dat onbedoeld losmaken voorkomt, waardoor een zorgeloze en veilige rij- of game-ervaring wordt gegarandeerd.

  7. Aanpassingsopties: De NRG Snap-Off met uitgesneden handgreep is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat u uw opstelling kunt personaliseren, of het nu voor het interieur van uw voertuig of voor een game-installatie is, voor een gecoördineerde en visueel aantrekkelijke look.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NRG Innovations Snap-Off Hart uitsnede Aluminium
Uw waardering
Stel een vraag