MTS Technik Voor en Achter Verlagingsveren Rood Staal Honda Civic

SKU
102340
Nog maar 1 op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
Regular Price € 168,00 Special Price € 159,60
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU102340
MerkMTS Technik
CertificaatGeen certificaat
KleurRood
FabrikantcodeMTSXHO062
MontagemateriaalNee
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalStaal
UniverseelNee
Technische DetailsVerlaging FA 40 mm / Verlaging RA 35 mm
Geschikt voor
Beschrijving

Prestatieveren MTS Technik

MTS Technik verlagingsveren zijn het beste antwoord op een veelgestelde vraag: wat is de makkelijkste manier om mijn auto te verlagen? De beslissing om zo'n set te kopen is de eerste stap naar verbetering van de standaardspecificaties van de fabrikant.
MTS Technik Performance Springs zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid - van 15 mm tot 80 mm. Ons uitgebreide aanbod is bedoeld voor fans van sterk verlaagde, stijve voertuigen en voor fans van subtiele tuning die een zachte verlaging, een lichte verstijving van de auto en een meer individuele look willen bereiken.

Als u besluit om tot 40 mm te verlagen, is het niet nodig om de standaard schokdempers te vervangen, voor een hogere verlaging raden we een MTS Technik-sportophangingsset aan.
Alle koudgewalste veren van MTS Technik zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit chroom-siliciumstaal uit Duitsland. Dat wordt ondersteund door een garantie van 2 jaar zonder kilometerbeperking.
De intense rode kleur van MTS Technik-veren geeft een unieke markering aan het product, passend bij wat gebruikers willen. Een hoogwaardige poedercoating garandeert langdurige bescherming tegen corrosie.
Het monteren van verlagingsveren betekent niet alleen een verbetering van het visuele aspect, maar ook van de rijkwaliteit. Uitgebalanceerde (vaak progressieve) eigenschappen zorgen voor een optimale wegligging, in de meeste gevallen zonder dat schokbrekers vervangen hoeven te worden!
MTS Technik-veren voldoen aan verschillende eisen - zowel voor liefhebbers van subtiele verlaging als voor liefhebbers van laaggelegen auto's.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:MTS Technik Voor en Achter Verlagingsveren Rood Staal Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag