Eventuri Lucht Inlaat Type D Carbon Toyota Yaris

SKU
93616
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 1.622,00 € 1.340,50
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93616
MerkEventuri
MateriaalCarbon
StijlType D
UniverseelNee
Auto Merk NaamToyota
Auto Model NaamYaris
CertificaatGeen certificaat
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
FabrikantcodesEVE-GR4-CF-INT, EVE-GR4-CFM-INT
Geschikt voor
Beschrijving

De GR Yaris Intake is ontwikkeld door middel van uitgebreide datalogging van temperaturen, debieten en dynotesten. Aangezien dit een turbomotor is, waren warmte en volume de belangrijkste overwegingen tijdens de ontwikkeling. Dit inlaatsysteem is ontwikkeld om het hoogst mogelijke debiet te bieden met behoud van de laagst mogelijke inlaattemperaturen. Elk onderdeel is ontworpen om de turbo een soepel en vrij stromend pad te bieden. Door te zorgen voor een afgedicht systeem hebben we de IAT's van de OEM-airbox verbeterd en tegelijkertijd het interne volume vergroot om de drukval te verminderen en daardoor de pompverliezen van de turbo te verminderen. Hierdoor kan de turbo efficiënter werken en bereikt daarom eerder een piekboost om een netto prestatiewinst te produceren.

Het filter zelf heeft een buitendiameter van 210 mm of 8,3″ met een filtratieoppervlak van meer dan 130.000 mm^2. De gepatenteerde Venturi-behuizing is ontworpen om het maximale interne volume voor de GR Yaris te bieden en zorgt voor een laminaire stroming naar de turbobuis.

Het Eventuri-verschil

Het GR Yaris Eventuri-systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde koolstofvezelbehuizing die zorgt voor een aerodynamisch efficiënt luchtstroompad van het filter naar de turbo. Niet zomaar een kegelfilter met een hitteschild, maar een uniek ontwerp dat het Venturi-effect oproept en laminaire stromingscondities handhaaft om de weerstand op de turbo te verminderen.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Lucht Inlaat Type D Carbon Toyota Yaris
Uw waardering
Stel een vraag