Eventuri Lucht Inlaat Type S V2 Carbon Honda Civic

SKU
93549
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.512,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93549
MerkEventuri
FabrikantcodeEVE-FK2V2-CF-LHD-INT
MateriaalCarbon
StijlType S
VersieV2
UniverseelNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
CertificaatGeen certificaat
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
LHD or RHDLHD
Productgewicht3 kg
Geschikt voor
Beschrijving

HONDA CIVIC FK2 TYPE R V2

De FK2 Type R V2-inlaat is een bijgewerkte versie van ons originele FK2-systeem dat nu de standaard rubberen inlaatbuis vervangt door onze carbonbuis en aangepaste siliconenslang. De nieuwe carbonbuis bevat ook de MAF-sensor en vervangt dus ook onze originele metalen MAF-buis van het originele Eventuri-systeem. De toevoeging van de carbonbuis versoepelt het pad van de Venturi-filterbehuizing helemaal naar de standaard turbo-inlaatbuis en het verschil is aanzienlijk in termen van de extra behaalde prestaties. De rest van de inlaat blijft hetzelfde met onze koudeluchtschep en Venturi-filterbehuizing die zorgt voor een soepele luchtstroom en lage inlaattemperaturen. Door een effectieve toevoer van koude lucht te integreren, die het voorraadsysteem mist en die te koppelen aan onze gepatenteerde Venturi-behuizing en carboninlaatbuis, levert onze inlaat consistent toonaangevende resultaten op. Verkrijgbaar in carbon fiber en rode kevlar/carbonhybride.

Het Eventuri-verschil

Het FK2 Type R V2 Eventuri-systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde carbon fiberbehuizing met onze Gen 2 op maat gemaakte filter, die een aerodynamisch efficiënt luchtstroompad van het filter naar de turbo's biedt. Niet zomaar een kegelfilter met een hitteschild, maar een uniek ontwerp dat het Venturi-effect oproept en laminaire stromingscondities handhaaft om de weerstand op de turbo te verminderen.

De standaard airbox zuigt lucht aan uit de motorruimte die, zodra de motor op bedrijfstemperatuur is, erg warm zal zijn. Het eenvoudig plaatsen en openen van een kegelfilter met een willekeurig aantal hitteafschermingen op dezelfde plaats resulteert in precies hetzelfde probleem - het systeem zal hete lucht aanzuigen en resulteren in een verlies van verkrijgbaar vermogen. Ons inlaatsysteem maakt gebruik van koude lucht vanaf het paneel onder de voorruit, waardoor het filter verzadigd kan worden met omgevingslucht, ongeacht hoe heet de motorruimte wordt. Dit in combinatie met onze unieke Venturi-behuizing voor een soepele stroming resulteert in een onmiddellijke winst over het gehele toerentalbereik van 24-30 pk en een aanzienlijke koppelverhoging van 28-35 ft-lb ten opzichte van de standaard airbox. De dynografiek toont de vergelijking tussen de Eventuri V2 Intake en de standaard airbox met behulp van een stock tune en aftermarket intercooler (voor alle runs). Zoals te zien is, zijn er verschillende runs geregistreerd om consistentie in vermogenswinst ten opzichte van het standaardsysteem aan te tonen. De tests voor elke configuratie werden op dezelfde dag back-to-back uitgevoerd en de temperaturen werden gecontroleerd om consistentie te garanderen.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Lucht Inlaat Type S V2 Carbon Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag