Bespaar tot wel €150!

Eventuri Lucht Inlaat Carbon BMW X3,X4

SKU
93536
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.662,00
 • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
 • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
 • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93536
MerkEventuri
FabrikantcodeEVE-FX34M-CF-INT
MateriaalCarbon
UniverseelNee
Auto Merk NaamBMW
Auto Model NaamX3,X4
CertificaatGeen certificaat
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
Productgewicht5 kg
Geschikt voor
Beschrijving
 • De X3M/X4M intake setup van BMW, hoewel op het eerste gezicht onhandig, is een zeer goed ontworpen systeem in de gegeven beschikbare ruimte. Het stroompad van de filters naar de turbo-inlaten is zeer direct en verandert niet zo abrupt van richting als de gebruikelijke OEM-airboxontwerpen. Dus in plaats van een volledig herontwerp hebben we ons gericht op het verbeteren van de OEM-airbox met minder beperkende stroom en verbeterde temperatuurefficiëntie. We hebben vervangende drop-in-filters ontwikkeld die zijn gemaakt van non-woven gaas, die een veel hoger debiet hebben in vergelijking met de standaard papieren filters. Om de inlaatluchttemperaturen te helpen verlagen en lucht in de airbox te persen, hebben we grote voorscheppen ontworpen die achter de roosters zitten. De carbonscheppen leiden de lucht in de kanalen en verminderen effectief de inlaatzijde van de airbox. Het laatste stuk is het carbon airbox-deksel dat, hoewel het niet bijdraagt aan de prestaties, een beter hoorbaar inductiegeluid mogelijk maakt en het motorcompartiment een broodnodige esthetische verbetering geeft.

  Het Eventuri X3M/X4M-inlaatsysteem bestaat uit een aantal componenten die zijn ontworpen voor een specifiek doel en die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen. Hier zijn de details voor elk onderdeel en het ontwerpethos erachter:

  Elk inlaatsysteem bestaat uit:

  • 1 x Airbox-deksel van carbon fiber
  • 2 x carbon fiber luchtscheppen
  • 4 x Directe vervanging High Flow luchtfilters
  • Lasergesneden roestvrijstalen beugels

  We hebben de OEM-paneelfilters opnieuw ontwikkeld met behulp van een non-woven filtergaas met hoge stroomsnelheid dat is omhuld met een zeer duurzaam roestvrijstalen gaas. Het filtratie-element zorgt voor minder restrictie met behoud van geschikte filtratie-eigenschappen. Het gaas is gevangen in een urethaan omhulsel dat zeer stabiel is bij hoge temperaturen en zijn vorm behoudt om te allen tijde een adequate afdichting mogelijk te maken. Elke set bestaat uit 2 kleine en 2 grotere filters die perfect in de OEM-filterpatronen passen.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Lucht Inlaat Carbon BMW X3,X4
Uw waardering
Stel een vraag