Eventuri Lucht Inlaat Type S Carbon Audi RS4,RS5

SKU
93492
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 2.983,00 € 2.465,29
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93492
MerkEventuri
FabrikantcodeEVE-RS5-INT
MateriaalCarbon
StijlType S
UniverseelNee
Auto Merk NaamAudi
Auto Model NaamRS4,RS5
CertificaatGeen certificaat
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
Productgewicht (gram)5
Geschikt voor
Beschrijving

Eventuri Audi B8 RS4/RS5 - Zwart Carbon Inlaat

De Audi RS5/RS4 Eventuri intake is ontwikkeld na overleg en ondersteuning van RS5 liefhebbers. We hebben het inlaattraject van de kanalen naar de filters en de inlaatbuizen volledig opnieuw ontworpen. De beperkende standaard airboxen en kanaaltoevoeren zijn vervangen door een zeer efficiënt - volledig afgedicht systeem met soepele overgangen zodat de luchtstroom vol en laminair blijft. De resulterende prestatiewinst, geluid en esthetiek zijn toonaangevend voor dit platform.

Het Eventuri B8 RS5/RS4-inlaatsysteem bestaat uit een aantal componenten die zijn ontworpen voor een specifiek doel en die zijn vervaardigd volgens de hoogste normen. De filterhuizen bestaan uit de high flow filters, aluminium kappen, V-Band klem, laser gesneden beugels en de carbon pods zelf. De koolstofpods omhullen het omgekeerde gemonteerde filter en vormen de luchtstroom soepel naar de inlaatbuizen. Deze soepele vermindering van het dwarsdoorsnede-oppervlak roept het Venturi-effect op, waarbij de luchtstroom versnelt terwijl de laminaire omstandigheden behouden blijven. Het kan worden gezien als een grote snelheidsstapel - hieronder is een diagram om de vergelijking te tonen tussen ons ontwerp waarvoor patent is aangevraagd en een normaal inlaatsysteem.
Het Eventuri-verschil:
Het RS5/RS4 Eventuri-systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde koolstofvezelbehuizingen die zorgen voor een aerodynamisch efficiënt luchtstroompad van de filters naar de gasklephuizen. Niet zomaar een kegelfilter met een hitteschild, maar een uniek ontwerp dat het Venturi-effect oproept.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Lucht Inlaat Type S Carbon Audi RS4,RS5
Uw waardering
Stel een vraag