Eventuri Lucht Inlaat Type B Carbon Audi S1

SKU
93475
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 786,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU93475
MerkEventuri
FabrikantcodeEVE-S1-CF-INT
MateriaalCarbon
StijlType B
UniverseelNee
Auto Merk NaamAudi
Auto Model NaamS1
CertificaatGeen certificaat
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
Productgewicht3
Geschikt voor
Beschrijving

De Audi S1 Eventuri-inlaat is ontwikkeld om het meest efficiënte en directe luchtstroompad naar de turbo te bieden. Door de OEM-airbox te vervangen door onze Venturi-behuizing waarvoor patent is aangevraagd, hebben we ervoor gezorgd dat de luchtstroom zo laminair mogelijk blijft. Bovendien resulteert de toevoeging van een echte koude luchttoevoer door het toevoegen van een schep aan de voorgrill in de laagst mogelijke inlaatluchttemperatuur. Het resultaat is een geoptimaliseerd inlaatsysteem dat consequent merkbare prestatieverbeteringen levert.

Het Eventuri-verschil

Het Audi S1-systeem maakt gebruik van onze gepatenteerde carbon fiberbehuizing die zorgt voor een aerodynamisch efficiënt luchtstroompad van het filter naar de turbobuis. Niet zomaar een kegelfilter met een hitteschild, maar een uniek ontwerp waardoor de luchtstroom laminair blijft en zo de turbo-efficiëntie verbetert.

De standaard airbox is rechthoekig van vorm wat aanleiding geeft tot turbulentie en daardoor de weerstand op de turbo verhoogt. De overgang van het rechthoekige luchtfilter naar de ronde turbo-inlaat geeft aanleiding tot inefficiënties in het stroompad die worden aangepakt met ons Venturi-huissysteem.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eventuri Lucht Inlaat Type B Carbon Audi S1
Uw waardering
Stel een vraag