AEM Meter 52mm Voltage

SKU
88407
Op voorraad in tweede magazijn. Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 215,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU88407
MerkAEM
CertificaatGeen certificaat
Meter TypeVoltage
FabrikantcodeAEM-30-0303
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
UniverseelJa
Diameter52 mm
Beschrijving
AEM's 30-0303 X-serie digitale voltmetermeter combineert een ongelooflijk uiterlijk, verbeterde leesbaarheid en een groot aantal nieuwe, gebruiksvriendelijke functies! Het is een must voor gebruikers die een zeer nauwkeurige spanningsaflezing willen in hun hoogwaardige voertuig.
OPMERKING: De 30-0303 wordt geleverd met een zwarte rand en een zwarte 8-18 Volt frontplaat. U moet de optionele accessoirekit 30-0303-ACC aanschaffen om de zilveren rand en witte Volts-voorplaat te krijgen.
GEMAKKELIJKER TE LEZEN Visuele verbeteringen omvatten een helder centraal LED-display dat 87% groter is dan onze originele digitale meters en betere leesbaarheid biedt. Een vegende groene LED "naald" omlijnt de rand van het meetvlak voor snelle referentie. Een totale toename van 33% van de weergave van het meetvlak maakt het gemakkelijker om in één oogopslag te zien.
GEMAKKELIJKER TE MONTEREN Ondanks het grotere display, zitten X-serie meters in een standaard 2-1/16e-inch (52 mm) diameter behuizing voor montage in een standaard gauge pod. Dankzij een geavanceerd ontwerp met één bord hebben X-serie meters een ongelooflijk slanke totale diepte van minder dan 0,825”, met een cupdiepte van slechts 0,200.” Door deze geringe cupdiepte kunnen X-serie digitale meters praktisch overal worden gemonteerd.
SLIMMERE INTERFACE Digitale meters uit de X-serie bevatten nieuwe technologische kenmerken waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn. Twee knoppen op de voorplaat zorgen voor programmeerbaarheid voor piek/recall op de voltmeter. Alle X-serie meters zijn geschikt voor AEMnet CAN-bus, zodat ze in serie kunnen worden geschakeld voor gebruik met de Infinity ECU, Series 2 EMS, AQ-1 datalogger of EMS of logger van derden die AEMnet accepteert. 0-5V analoge uitgangen zijn ook inbegrepen voor invoer in dataloggers en motormanagementsystemen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AEM Meter 52mm Voltage
Uw waardering
Stel een vraag