AEM Meter 52mm Water Temperatuur

SKU
88406
Op voorraad in tweede magazijn. Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 304,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU88406
MerkAEM
CertificaatGeen certificaat
Meter TypeWater Temperatuur
FabrikantcodeAEM-30-0302
MontagemateriaalJa
Aantal1 Stuk
UniverseelJa
Diameter52 mm
Technische DetailsTemperatuur in graden Fahrenheit
Beschrijving

Let op: De temperatuur wordt gemeten in graden fahrenheit (DegF).

AEM's 30-0302 X-Series 100-300 F/40-150C digitale meter combineert een fantastisch uiterlijk, verbeterde leesbaarheid en een groot aantal nieuwe, gebruiksvriendelijke functies! Het is een must voor gebruikers die zeer nauwkeurige water-, transmissie- en/of olie- of temperatuurmetingen willen in hun hoogwaardige voertuig. OPMERKING: De 30-0302 wordt geleverd met een zwarte rand en een zwarte frontplaat voor watertemperatuur. U moet de optionele 30-0302-ACC-accessoireset aanschaffen om de zilveren rand, witte water-, transmissie- en olietemperatuur-frontplaten en zwarte transmissie- en olietemperatuur-faceplates te krijgen. Elke frontplaat is dubbelzijdig met standaard PSI aan de ene kant en metrische BAR aan de andere kant. De kalibratie voor standaard- of metrische weergave is eenvoudig uit te voeren met behulp van de knoppen op de voorkant van de meter.
GEMAKKELIJKER TE LEZEN Visuele verbeteringen omvatten een helder centraal LED-display dat 87% groter is dan onze originele digitale meters en betere leesbaarheid biedt. Een vegende groene LED "naald" omlijnt de rand van het meetvlak voor snelle referentie. Een totale toename van 33% van de weergave van het meetvlak maakt het gemakkelijker om in één oogopslag te zien.
GEMAKKELIJKER TE MONTEREN Ondanks het grotere display, zitten X-serie meters in een standaard 2-1/16e-inch (52 mm) diameter behuizing voor montage in een standaard gauge pod. Dankzij een geavanceerd ontwerp met één bord hebben X-serie meters een ongelooflijk slanke totale diepte van minder dan 0,825”, met een cupdiepte van slechts 0,200.” Door deze geringe cupdiepte kunnen X-serie digitale meters praktisch overal worden gemonteerd.
SLIMMERE INTERFACE Digitale meters uit de X-serie bevatten nieuwe technologische kenmerken waardoor ze gemakkelijker te gebruiken zijn. Twee knoppen op de frontplaat bieden programmeerbaarheid voor piek/recall, standaard of metrische centrale LED-uitlezing en vegende LED-naald, en door de gebruiker selecteerbare drempelwaarschuwingen. De meters zijn geschikt voor AEMnet CAN-bus, zodat ze in serie kunnen worden geschakeld voor gebruik met de Infinity ECU, Series 2 EMS, AQ-1 datalogger of EMS of logger van derden die AEMnet accepteert. 0-5V analoge uitgangen zijn ook inbegrepen voor invoer in dataloggers en motormanagementsystemen.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AEM Meter 52mm Water Temperatuur
Uw waardering
Stel een vraag