Mishimoto Versnellingsbak Koeler Aluminium Toyota Supra

SKU
80065
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 629,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU80065
MerkMishimoto
FabrikantcodeMMTC-SUP-20
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamToyota
Auto Model NaamSupra
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving

Houd uw 2020+ Toyota GR Supra 3.0T schakelend met de Mishimoto automatische transmissiekoeler. Hoewel veel enthousiastelingen het derde pedaal op de nieuwste Supra-vloer misschien missen, maakt de snel denkende ZF 8HP in combinatie met de B58 dit meer dan goed. Maar zelfs met de nieuwste transmissietechnologie steekt de eeuwenoude vijand van sportwagens de kop op: hitte.

Het tag-team van Toyota en BMW liep al voorop door de A90 Supra uit te rusten met een externe vloeistof-naar-lucht transmissiekoeler, maar zware eisen kunnen nog steeds te veel zijn. Met voldoende ruimte om te groeien, breidde ons technische team de kern van de transmissiekoeler uit, waardoor het volume met 162% en het externe vinoppervlak met 412% toenam, terwijl vergelijkbare vloeistofdrukken binnen het systeem behouden bleven. We hebben ook interne koelribben ingebouwd om het koelvermogen te maximaliseren en de vloeistoftemperaturen met 20°F te verlagen tijdens onze tests, perfect voor lange dagen op het circuit of een pittige rit door de binnenwegen.

De Mishimoto automatische transmissiekoeler voor uw 2020+ Toyota GR Supra bereikt dit allemaal met een lichtgewicht, aluminium buis-en-vin kern, gepoedercoat in een strakke zilveren afwerking. Zoals bij al onze producten, bevat deze transmissiekoeler ook de levenslange garantie van Mishimoto voor een zorgeloze installatie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Versnellingsbak Koeler Aluminium Toyota Supra
Uw waardering
Stel een vraag