Mishimoto Oliekoeler Performance Aluminium BMW 3-serie

SKU
76773
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 660,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU76773
MerkMishimoto
FabrikantcodeMMOC-F80-15
MontagemateriaalNee
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamBMW
Auto Model Naam3-serie
MateriaalAluminium
Product LinePerformance
UniverseelNee
Technische DetailsFits only M3 / M4
Geschikt voor
Beschrijving

Voeg wat broodnodige duurzaamheid en koelvermogen toe aan je M3 of M4 met de Mishimoto 2015-2020 BMW M3 / M4 Performance Oliekoeler.
De ingenieurs van BMW ontwierpen de oliekoeler van de M3 / M4 met het oog op een efficiënt ruimtegebruik. Deze locatie hangt loodrecht op de rest van de koelstapel en maakt gebruik van de aerodynamica van de Bimmer om de olie te koelen, terwijl de lichtgewicht buis-en-vin-koeler in gevaar komt voor gevaren op de weg.

Wij hier bij Mishimoto hebben ervoor gezorgd dat we het ontwerp van de oliekoeler voor de F80 / 82 hebben verbeterd met onze hoogwaardige oliekoeler.
We hebben het lichtgewicht ontwerp laten vallen voor een volledig aluminium, TIG-gelaste staaf-en-plaatkoeler voor extra sterkte en koeling.
De staven en platen zijn een veel robuustere vorm van warmtewisselaarkernconstructie bedoeld voor verbeterde warmteoverdracht en hebben de kracht om mogelijk wegresten af te schudden, waardoor uw olietemperaturen laag blijven en waar het hoort te zijn.
We hebben ook 10 mm aan de dikte van de kern toegevoegd, wat neerkomt op een toename van 46% in kernvolume en de oliecapaciteit met 0,4 qt vergroot.

De Mishimoto 2015-2020 BMW M3 / M4 Performance-oliekoeler past direct op de plaats van de voorraadeenheid en bevat de levenslange garantie van Mishimoto voor een vereenvoudigde en zorgeloze installatie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Oliekoeler Performance Aluminium BMW 3-serie
Uw waardering
Stel een vraag