Mishimoto Warmtewisselaar Performance Aluminium BMW 3-serie

SKU
76753
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 722,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU76753
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
FabrikantcodeMMHE-F80-15
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamBMW
Auto Model Naam3-serie
MateriaalAluminium
Product LinePerformance
UniverseelNee
Technische DetailsFits only M3 / M4
Geschikt voor
Beschrijving

Verbeter het koelvermogen van uw BMW M3 of M4 2015-2020 met de Mishimoto Performance Heat Exchanger. Lucht-naar-water-tussenkoeling is het middel voor een efficiëntere warmteoverdracht van de geladen lucht, maar er is nu een extra warmtewisselaar nodig die aan de voorkant van het voertuig is gemonteerd om de overgedragen warmte af te voeren. De S55 die de F8X-generatie van de M's aandrijft, pakt behoorlijk wat uit en terwijl de BMW-ingenieurs een solide basis legden voor het afvoeren van de warmte van het intercoolingsysteem, maar we zagen wat ruimte voor verbetering.

We zijn begonnen met het verwijderen van alle stukjes plastic uit het ontwerp en het vervangen van de eindtanks en poorten door duurzaam aluminium. We hielden de dual-pass-stroom door de kern voor maximale koelingseigenschappen, terwijl we de kern uitzetten in de beschikbare ruimte. Ons nieuwe ontwerp heeft een 42 mm dikke kern terwijl de hoogte met 150 mm wordt verlengd, wat in totaal 60% meer kernvolume oplevert en 180% toevoegt aan het externe vinoppervlak. Het eindresultaat van onze verbeteringen is een daling van 9 F in de temperatuur van het wereldwijde tussenkoelsysteem boven de voorraadeenheid.

Grootte is niet het enige dat telt bij deze warmtewisselaar. Omdat de warmtewisselaar vooraan en in het midden in de koelstapel van de M3 en M4 zit, is hij gevoelig voor schade door wegresten. Om uw lucht-naar-watersysteem veilig te houden, is onze warmtewisselaar uitgerust met een stalen gaassteenbescherming voor een extra beschermingslaag voor de vinnen. We hebben ook een variabele vinafstand ingebouwd voor de onderste 12 rijen op de kern om koeling naar met DCT uitgeruste M's te vergemakkelijken. Ten slotte bevat onze BMW F8X M3 / M4 Performance Heat Exchanger 2015-2020 ook de levenslange garantie van Mishimoto voor een zorgeloze installatie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Warmtewisselaar Performance Aluminium BMW 3-serie
Uw waardering
Stel een vraag