Skunk2 Spruitstuk Alpha Series Zilver Roestvrij Staal Mazda MX-5

SKU
67635
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 719,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67635
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
KleurZilver
Fabrikantcode412-10-1900
MontagemateriaalJa
Auto Merk NaamMazda
Auto Model NaamMX-5
MateriaalRoestvrij Staal
Product LineAlpha Series
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 is trots om zijn geheel nieuwe Alpha Series Header voor de '06 -'13 NC Miata aan te kondigen. Gevormd naar onze reeds populaire en door dyno bewezen MegaPower Headers, die al jaren worden gebruikt door toonaangevende, competitieve raceteams, gebruikt Skunk2's Alpha Series Header veel van dezelfde ontwerpkenmerken en technologie.
Onze beslissing om de Alpha Series Header te produceren was ingegeven door onze wens om ons race-bewezen ontwerp betaalbaarder en toegankelijker te maken voor dagelijkse enthousiastelingen. Skunk2's Alpha Series Header voor de NC Miata biedt Skunk2-prestaties, toonaangevende klantenservice en een volledig garantiebeleid, allemaal voor een prijs die vergelijkbaar is met mindere budgetvriendelijke headers. In tegenstelling tot de budgetgerichte headers, zorgen alleen Skunk2 Alpha Series Headers voor een nauwkeurige montage en de gemoedsrust om te weten dat een Skunk2-vertegenwoordiger slechts een telefoontje of e-mail verwijderd is.

Alle Skunk2-headers zijn ontworpen en ontwikkeld om de uitlaatstroom te maximaliseren en zowel het vermogen als het koppel over de hele powerband te vergroten. Het unieke ontwerp is het resultaat van meer dan een decennium aan race-ervaring in combinatie met geautomatiseerde modellen en uitgebreide dyno-testen.
Elke Skunk2 Alpha Series-header heeft een gelijke lengte en een 4-1-ontwerp dat uitmondt in een True Merged-collector met een 2,5-inch uitlaat. Deze functies, gecombineerd met de unieke ontwerpspecificaties van Skunk2, bieden een extreem brede powerband die van toepassing is op een breed scala aan motorafmetingen en configuraties. Alpha Series Headers bevatten ook stopvoorzieningen voor OEM-sensoren.
Elke kop is gemaakt van roestvrij staal met doorn gebogen buizen voor extra sterkte, corrosiebestendigheid en duurzaamheid.

Alleen racetoepassingen - elimineert katalysator.

O2 sensor stop voorzieningen.

Vanwege de grote verpakkingsgrootte,

verzendkosten worden berekend op basis van dimensionaal gewicht.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Spruitstuk Alpha Series Zilver Roestvrij Staal Mazda MX-5
Uw waardering
Stel een vraag