Skunk2 Drijfstangen Alpha Series D16 Vitara Spec Honda Civic,Accord,Del Sol

SKU
67614
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 608,00 € 502,48
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67614
MerkSkunk2
Fabrikantcode306-05-1190
MontagemateriaalNee
AantalSet van 4
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Accord,Del Sol
Product LineAlpha Series
UniverseelNee
VersieD16 Vitara Spec
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2 introduceert met trots zijn geheel nieuwe Alpha Series drijfstangen voor de Honda SOHC D16A en ZC motoren met Vitara zuigers.

Alpha Series Rods zijn gesmeed uit geselecteerd 4340 chromoly staal en hebben een recht H-vormig ontwerp, wat resulteert in de ultieme sterkte-gewichtsverhouding. 4340 chromoly is een van de sterkste materialen die beschikbaar zijn, maar niet alle 4340 chromoly is hetzelfde. Als zodanig vertrouwt Skunk2 op uitgebreide materiaaltesten en werkt het nauw samen met zijn gieterij om hoogwaardige hengels te produceren tegen een betaalbare prijs. Uitgebreide warmtebehandeling, ontlaten en kogelstralen zorgen er samen voor dat elke Alpha Series Rod consistent en sterk blijft. Ten slotte is elke staaf magna-fluxed om de integriteit te garanderen en dat elk proces grondig en volgens de strenge specificaties van Skunk2 is voltooid.

De ingenieurs van Skunk2 hebben bijna drie jaar besteed aan het ontwikkelen en testen van het rechte H-vormige staafontwerp. De resultaten zijn een van de sterkste beschikbare straalconfiguraties, die meer dan 900 pk aankunnen. Ingenieurs hebben gebruik gemaakt van FEA (Finite Element Analysis) om punten met hoge spanning te bepalen en geïmplementeerde functies om slijtage te verminderen en sterkte te vergroten. Het rechte ontwerp van Skunk2 verdeelt de spanning over een groter gebied in vergelijking met taps toelopende staven, en biedt waar nodig extra ondersteuning.

Hengels uit de Alpha-serie zijn vervaardigd uit tweedelige smeedstukken, wat resulteert in een optimale korreloriëntatie langs de staafkap voor meer sterkte. Door de korrel van het metaal in de spanningsrichting langs de stangkap te oriënteren, loodrecht op de langs de balk uitgeoefende spanning, wordt de sterkte aanzienlijk vergroot. De tweedelige smeedstukken van Skunk2 zorgen voor een nauwsluitende pasvorm tussen de dop van de stang en de balk zonder toevlucht te nemen tot de brosse materialen die nodig zijn voor andere processen.

Hengels uit de Alpha-serie hebben ook dubbele oliedoorgangen aan de uiteinden van de pennen, voor extra smering en koeling, wat leidt tot een nog sterkere, duurzamere hengel. In tegenstelling tot andere ontwerpen, helpen Skunk2's zorgvuldig gepositioneerde, gecompenseerde oliedoorgangen om smering rond de hele polspen te leveren, tijdens elke fase van de motorcyclus.

Drijfstangbouten ondergaan meer spanning dan enige andere motorbevestiging. Elke Alpha Series Rod is voorzien van hoogwaardige, Skunk2-branded, 3/8-inch ARP2000-bouten. ARP2000-staafbouten zijn gesmeed, warmtebehandeld, nauwkeurig gefreesd en kunnen lasten tot 220.000 psi klemmen. Nauwkeurig bewerkte, bronzen polspenbussen zijn ook op elke Alpha Series Rod gemonteerd voor verhoogde slijtvastheid en zijn compatibel met de meeste aftermarket-zuigers zonder extra bewerking.

Niet alle gesmede H-vormige staven zijn hetzelfde. Alleen de hengels van de Alpha-serie van Skunk2 hebben ons unieke ontwerp, nauwkeurige machinale bewerking en kunnen meer dan 900 pk aan, allemaal tegen een voordelige prijs.

Set van 4
Precisie machinaal bewerkt
Lengte: 138,63mm
Gewicht: 510 gram
3/8-inch ARP2000 / Skunk2 bouten
Shot-peened voor minder vermoeidheid
Bronzen polspenbussen
Lasergeëtst Skunk2-logo voor authenticiteit
Een dikker H-vormig ontwerp zonder drastische gewichtstoename
Penuiteinde compatibel met de meeste aftermarket-zuigers zonder bewerking
Niet compatibel met OEM-zuigers.
Dual-pin oliedoorgangen voor meer smering en sterkte
Geschikt voor 900+ pk
Evenwichtig +/- 1 gram
Magna-flux geïnspecteerd
Met warmte behandeld
FEA geanalyseerd

** Zuiger vereist mogelijk een kleine scheerbeurt, afhankelijk van merk en ontwerp **
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Drijfstangen Alpha Series D16 Vitara Spec Honda Civic,Accord,Del Sol
Uw waardering
Stel een vraag