Mishimoto Downpipe Zilver Roestvrij Staal Subaru Forester

SKU
67551
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 739,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67551
MerkMishimoto
CertificaatGeen certificaat
KleurZilver
FabrikantcodeMMDP-WRX-15CVT
MontagemateriaalNee
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamForester
MateriaalRoestvrij Staal
UniverseelNee
Geschikt voor
Beschrijving
Mishimoto is er trots op hun lijn van 2015 WRX-onderdelen uit te breiden met de performance 2015 WRX Downpipe. De grootste beperking in het standaard WRX-uitlaatsysteem van 2015 is de downpipe. Door de Mishimoto 2015 WRX-downpipe te installeren, kan het FA20DIT 2015 WRX-uitlaatsysteem gemakkelijker ademen, wat een aanzienlijke toename van het vermogen en koppel oplevert wanneer het wordt afgesteld. Tijdens talloze dyno-pulls behaalde Mishimoto winst tot 73 whp en 64 wtq met de 2015 WRX catted downpipe, Mishimoto Subaru WRX Tuning Kit en Mishimoto Subaru WRX Performance Air Intake met 93 octaan brandstof op de 6-speed 2015 WRX (zie aanvullende afbeeldingen voor dynokaart).

Met de catted downpipe en Mishimoto Subaru WRX Tuning Kit zag Mishimoto bewezen dyno-winsten tot 57 whp en 52 wtq met 93 octaanbrandstof op de WRX met 6 snelheden 2015 (zie extra afbeeldingen voor dynokaart). Bovenal zorgt deze WRX-downpipe uit 2015 voor een aanzienlijke koppelverbetering aan de lage kant en over de hele vermogensband. De Mishimoto 2015 WRX-downpipe zorgde voor een extreem agressieve turbo- en uitlaatklank bij acceleratie en boost, waardoor je die agressieve klank kreeg waar je naar op zoek was!

De ingenieurs van Mishimoto hebben de WRX-downpipe 2015 ontworpen als een ontwerp uit één stuk met nauwkeurig TIG-gelast 304 roestvrij staal. Dit maakt een ononderbroken uitlaatstroom mogelijk van de 3,5 4-bouts uitlaatflens helemaal door de 3.0 "downpipe. De ingenieurs hebben ook twee verschillende transmissiespecifieke beugels gemaakt, voor de 6-versnellingsbak en CVT, om de downpipe op de transmissie te monteren. Om de 2015 WRX-downpipe nog verder aan te passen, wordt deze aangeboden in een catted- of catless-versie.

Omdat de ingenieurs weten dat eigenaren van een WRX in 2015 vaak graag breedband-O2-meters toevoegen, hebben ze een extra O2-sensorstop en plug-in meegeleverd op een ideale locatie voor aftermarket-breedbandsensoren! Als klap op de vuurpijl bevat de 2015 WRX-downpipe nieuwe turbinehuisbouten en -moeren (die gewoonlijk strippen), een nieuwe turbo-uitlaatpakking, een nieuwe 3 ”2-bouten flenspakking en alle roestvrijstalen hardware, dus je hebt geen zorgen te maken over roest op uw hardware. Net als al onze WRX-onderdelen uit 2015 wordt deze WRX-downpipe geleverd met de Mishimoto levenslange garantie die u kent en vertrouwt.

"
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Downpipe Zilver Roestvrij Staal Subaru Forester
Uw waardering
Stel een vraag