Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Mustang

SKU
67538
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 205,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU67538
MerkMishimoto
KleurZwart
FabrikantcodeMMBCC-MUS4-15PBE
MontagemateriaalJa
CertificaatGeen certificaat
Auto Merk NaamFord
Auto Model NaamMustang
MateriaalAluminium
UniverseelNee
Capaciteit88 ml
Geschikt voor
Beschrijving
Mishimoto-ingenieurs zijn verheugd om een nieuwe lijn direct-fit 2015 Mustang-onderdelen uit te brengen, waaronder de Mishimoto Mustang EcoBoost Baffled Oil Catch Can is ontworpen en ontwikkeld om carbonophoping in uw Mustang 2015 te verminderen, een veel voorkomend probleem met motoren met directe brandstofinjectie.

Er zijn duizenden testmijlen geregistreerd op onze Mustang EcoBoost om te bepalen welke setup het beste werkt.

Mishimoto-ingenieurs ontdekten dat bij de meeste voertuigen het plaatsen van de pal in het vacuümondersteunde PCV-systeem van het voertuig de meeste olieophoping zal opleveren tijdens normaal en agressief rijden, waarbij een pal op het carterontluchtingssysteem aan de linkerkant van de motor zal bijna geen accumulatie opleveren op voorraad of licht gewijzigde voertuigen.

Het hebben van slechts één vangst kan in het PCV-systeem worden gebonden, zal het beste werken voor uw EcoBoost Mustang.

De Mishimoto Mustang EcoBoost-opvangbakkit maakt gebruik van de Mishimoto 2-poorts compacte Baffled Oil Catch Can met een bronzen filter en interne schotten om de olie beter te scheiden van de PCV-dampen.

De kit wordt geleverd met twee direct passende siliconen slangen met voorgemonteerde snelkoppelingen voor een eenvoudige installatie.

Het bevat ook een directe montagebeugel die niet alleen uiterst eenvoudig te installeren is, maar ook het blik op een bruikbare locatie in uw EcoBoost Mustang monteert! Twee CNC-gefreesde aluminium ½ ”weerhaakfittingen verbinden de slangen met het blik. Zoals alle Mishimoto EcoBoost Mustang-onderdelen, wordt deze verbijsterde vangbakkit geleverd met de Mishimoto levenslange garantie! Onze opvangblikken verschillen op enkele niveaus van de meeste lucht-olie-afscheider (AOS) -systemen.

Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can Zwart 88ml Aluminium Ford Mustang
Uw waardering
Stel een vraag