Mishimoto Olie Catch Can 222ml Carbon

SKU
64943
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
€ 398,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64943
MerkMishimoto
FabrikantcodeMMBCC-CF
MontagemateriaalNee
CertificaatGeen certificaat
MateriaalCarbon
UniverseelJa
Capaciteit222 ml
Technische Detailsinlet: M16 x 1.5 / Outlet: M16 x 1.5
Beschrijving
Hier bij Mishimoto geloven we niet in goed genoeg. In feite is het precies het tegenovergestelde. We streven ernaar om onze producten naar een hoger niveau te tillen en te leven volgens onze mantra, Push the Limits. Het is deze houding samen met maanden van testen en ontwikkeling die ons heeft geleid tot onze nieuwste carbon fibervanger waarvoor patent is aangevraagd.

We hebben alle technische details die we in onze compacte opvangbak hebben gestopt, naar een hoger niveau getild. Om te beginnen hebben we de grootte van het blik vergroot tot 7,4 liter. We hebben ook de carrosserie van het blik gemaakt van 3K-carbon fiber, waardoor het gewicht is verminderd, maar ook de esthetiek van uw motorruimte is gemaximaliseerd. Onze carbon fibervanger ziet er niet alleen uit als onderdeel, maar als onderdeel.

We hebben een uniek ontworpen, verbogen inzetstuk ingebouwd dat snel werk maakt van het scheiden van olie en doorblazende verontreinigingen van uw PCV-systeem. De schone lucht wordt door ons high-flow filtermateriaal geleid, dat fungeert als veiligheidsnet tegen alle malafide oliedruppels zonder de verbeterde luchtstroomkarakteristieken in gevaar te brengen, zelfs bij vriestemperaturen.

We hebben ook het gedoe met het controleren van het vloeistofpeil en het onderhoud van uw opvangbak weggenomen door een kwartslag deksel te gebruiken. Onderhoud is nu net zo eenvoudig als een polsbeweging. We hebben ook verschillende tests uitgevoerd om ervoor te zorgen dat ons verbeterde ontwerp schadelijke blow-by zou opvangen bij zowat elke motorconfiguratie, en de carbon fiber body aan de ultieme test van 100.000 drukcycli zou onderwerpen.

De carbon fiber opvangbus en filter zijn beide volledig bruikbaar en omvatten ook de Mishimoto levenslange garantie om langdurige bescherming van uw voertuig te garanderen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Catch Can 222ml Carbon
Uw waardering
Stel een vraag