Mishimoto Lucht Inlaat Race Subaru Impreza

SKU
64794
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Regular Price € 218,00 Prijs vanaf € 218,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU64794
MerkMishimoto
VersieRace
UniverseelNee
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamImpreza
AantalComplete Set
MontagemateriaalJa
FabrikantcodesMMAI-STI-08RP, MMAI-STI-08RWBK
Geschikt voor
Beschrijving
Zorg voor maximale, onbeperkte luchtstroom naar uw WRX of STI met de Mishimoto Subaru WRX / STI Race Intake.

Mishimoto haalde alles uit de kast met deze inlaat, met een inlaatpijp met short ram, ontworpen met grote turbocompressoren en maximale luchtstroom in gedachten. Ontworpen om op uw standaard of Mishimoto turbo-inlaatbuis te passen, is deze race-inlaat ook compatibel met de meeste aftermarket front-mount intercooler-kits.

Vanwege de grootte van de inlaatpijp is het opnieuw afstemmen van de ECU van uw voertuig nodig om uw motor veilig te laten draaien en de meeste pk's uit de toegevoegde luchtstroom te halen. De inlaatpijp is ook voorzien van een CNC-gefreesde luchtomleider voor consistente luchtstroommetingen naar de MAF-sensor, waardoor het opnieuw afstemmen snel en eenvoudig is.

Een 3" diameter Mishimoto high-flow luchtfilter is ook inbegrepen met een ingebouwde velocity stack voor maximale stroom. Een optionele airbox is beschikbaar voor deze inlaat, ontworpen om ongewenste warme motorlucht weg te houden van het filter. De airbox is ontworpen om het standaardaanzuigkanaal opnieuw te gebruiken om verse buitenlucht naar het filter te voeren, waarbij het ook een standaardachtig uiterlijk in uw motorruimte behoudt.

Deze inlaat wordt geleverd met alle benodigde klemmen, koppelingen, hardware en beschermende rubberen randen voor een schone installatie. Het geeft uw Subaru WRX of STI ook een zeer agressieve inlaatklank bij acceleratie.

De Mishimoto Subaru WRX / STI Race Intake bevat de Mishimoto levenslange garantie, wat een superieure productkwaliteit en vakmanschap garandeert.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Lucht Inlaat Race Subaru Impreza
Uw waardering
Stel een vraag