Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Legacy

SKU
62519
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
Prijs vanaf € 244,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU62519
MerkRally Armor
MontagemateriaalJa
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamLegacy
UniverseelNee
FabrikantcodesRAL-MF4-UR-BLK/GRY , RAL-MF4-UR-BLK/RD , RAL-MF4-UR-RD/WH , RAL-MF4-UR-BLK/SIL , RAL-MF4-UR-BLK/WH
Geschikt voor
Beschrijving
De flexibele UV-bestendige urethaan-spatlappen van Rally Armor zijn duurzaam slijtvast en gaan lang mee. Deze zwarte UR (zoals in "you are") met grijze Rallyarmor-logo premium urethaan spatlappen zijn gevormd voor variabel hoge hete en / of lage koude temperaturen, waardoor bestuurders in 4 hoeken worden beschermd tegen zout, nevel, verfbeschadigend grind, teer en vuil dat voortijdig wordt draag de voertuigafwerking weg. Waar vinyl en rubber stabiele, zichtbare materiaalkrulling en slijtage vertonen, behoudt de sterke urethaanconstructie zijn vorm onder alle weersomstandigheden.

Bovendien maakt de inherente flexibiliteit Rally Armor's UR Legacy-applicatie universeel geschikt voor Subaru-bezitters die hun voertuigen gebruiken als dagelijkse chauffeurs op voorraad of met verschillende rijhoogtes. Urethaan spatlappen zijn afkomstig uit een rally-erfgoed; Rally Armor Legacy UR spatlappen zijn rallybeschermend en deze UR's zijn speciaal ontworpen en geschaald voor de Subaru Legacy-coureur in gedachten.

Rally Armor UR-spatlappen zijn een directe montage voor Subaru Legacy sedan / wagonbezitters naast de Outback en stellen eigenaren in staat om te monteren zonder in het voertuig te boren.

Rally Armor UR spatlappen bevatten alle 4 spatlappen voor elke hoek van het voertuig, toepassingsspecifieke corrosievrije bevestigingsmaterialen en instructies.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Legacy
Uw waardering
Stel een vraag