Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Impreza

SKU
62513
Nog maar 1 op voorraad
Prijs vanaf € 114,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU62513
MerkRally Armor
MontagemateriaalJa
AantalSet van 4
Voor/AchterVoor en Achter
Auto Merk NaamSubaru
Auto Model NaamImpreza
UniverseelNee
FabrikantcodesRAL-MF1-BLK , RAL-MF1-UR-BLK/BL , RAL-MF1-UR-BLK/GRY , RAL-MF1-UR-BLK/RD , RAL-MF1-UR-RD/WH , RAL-MF1-UR-BLK/SIL , RAL-MF1-UR-BLK/WH
Technische Details2003-2007 Impreza Sedan + Station WRX + STI Doesn't fit Impreza 06-07 Wagon Hawk Eye
Geschikt voor
Beschrijving
Versie 4 van de Rally Armor "Classic" -serie rally-spatlap voor uw Subaru Impreza sedan. Rally Armor Impreza rally-spatlappen zijn professioneel geformuleerd om voldoende op te leveren voor extreem wegdek, waardoor de afwerking van uw voertuig de bescherming krijgt die commerciële flappen van rubber / glasvezel, vaak gezien met gekrulde randen en vervaagde afwerking, niet doen.

Rally Armor-spatlappen bieden maximale dekking voor Impreza-bezitters die de voorkeur geven aan een bredere spatlap en degenen die de voorkeur geven aan subtiliteit zonder aan functionaliteit in te boeten - een compromis op straat. Rally Armor-spatlappen bieden uw voertuig de bescherming die het nodig heeft met een complementaire rally-look.

Elke set bevat 4 rallykleppen voor alle hoeken van uw Impreza, evenals roestvrij roestvrij staal en stevig plastic bevestigingsmateriaal. Boren is absoluut niet nodig. Voor extra visuele aantrekkingskracht zijn de Rally Armor-spatlappen zwart en ons logo is warm gestempeld op alle vier de kleppen. Past op alle Impreza RS, 2.5i sedan-modellen van 2002-2007.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rally Armor Voor en Achter Spatlappen Subaru Impreza
Uw waardering
Stel een vraag