Mishimoto Olie Opvang Tank Compact Baffled 2 Port Aluminium

SKU
60567
Verwachte levertijd 10-15 werkdagen
Prijs vanaf € 209,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU60567
MerkMishimoto
MontagemateriaalNee
MateriaalAluminium
UniverseelJa
VersieCompact Baffled 2 Port
FabrikantcodesMMBCC-CBTWO-BK, MMBCC-CBTWO-P, MMBCC-CBTWO-RD
Beschrijving

Mishimoto is trots om de release van onze Compact Baffled Oil Catch Can aan te kondigen, verkrijgbaar in een optie met twee of drie poorten. Met jarenlange onderzoeks- en ontwikkelingstijd voor olieopvangbussen heeft Mishimoto de meest effectieve compacte olieopvangbus op de markt gecreëerd.

De Mishimoto Compact Baffled Oil Catch Can is ontworpen om oliedeeltjes te scheiden van de PCV / CCV-lucht die normaal gesproken terug naar uw inname zou zijn geleid.

De interne luchtomleider turbuleert de lucht langer en zorgt ervoor dat alle olie naar de bodem van het blik zinkt, waardoor alleen schone lucht door het bronzen filter van 50 micron naar de inlaat stroomt.

Een interne baffle zorgt ervoor dat de verzamelde olie niet kan rondspatten onder raceomstandigheden. Deze olievanger heeft twee poorten, één inlaat en één uitlaat, voor eenvoudige installatie op CCV- en PCV-systemen.

Het 100% billet, 6061 aluminium blik heeft 3/8 NPT-schroefdraad bij de inlaat, uitlaat en afvoer en bevat twee zwarte nylon fittingen om de installatie moeiteloos te laten verlopen. Voor maximale montagemogelijkheden, kan de bus aan de bovenkant worden gemonteerd vanuit meerdere hoeken.

Om het onderhoud gemakkelijk te maken, kan de aftapplug worden verwijderd om terug te keren naar de oliepan. Het blik is ook 100% wasbaar, in tegenstelling tot veel andere blikken waarvoor u uw filtersysteem moet vervangen.Onze opvangblikken verschillen op een paar niveaus van de meeste lucht-olie-afscheidersystemen (AOS).

Ten eerste worden onze opvangblikken niet verwarmd. Dit betekent dat alle blow-by in het blik kan condenseren, inclusief oliedampen met een laag octaangehalte en verontreinigde brandstofdampen. De meeste AOS-systemen laten de blow-by ook teruglopen in de oliepan, terwijl onze opvangblikken de blow-by opvangen en permanent uit de motor houden. Als je hebt gezien wat we hebben gezien in de bodem van onze opvangblikken, wil je ook niet dat dat terugvloeit in je olie.

Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Mishimoto Olie Opvang Tank Compact Baffled 2 Port Aluminium
Uw waardering
Stel een vraag