Skunk2 Schroefset Pro ST Mazda MX-5

SKU
57085
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.535,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57085
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Links en/of rechtsLinks en Rechts
Fabrikantcode541-10-1100
MontagemateriaalNee
AantalComplete Set
Auto Merk NaamMazda
Auto Model NaamMX-5
Product LinePro ST
UniverseelNee
Technische Details8K/6K Spring Rates
Geschikt voor
Beschrijving
Net als Skunk2's toonaangevende Pro-C en Pro-SII Coilovers, Pro-ST Coilovers zijn voorzien van schokbrekers met schroefdraad, Pro-ST Coilovers bieden hoogte-aanpassingen onafhankelijk van de veervoorspanning, die helpen bij het handhaven van voldoende veerweg op verlaagde voertuigen voor betere prestaties zonder in te boeten comfort. Snelle en nauwkeurige aanpassingen van de rijhoogte kunnen worden gemaakt voor het kiezen van hoekbalans, evenals voor verbeterde handling, reactievermogen en algehele balans.

• De Pro ST-schroefsets zijn uitgerust met voorste 8 kg / mm en achterste 6 kg / mm veren, ideaal voor dagelijks rijden / straatgebruik.
• Skunk2's microgepolijste, mono-tube ontwerp en uit één stuk gesmede schoklichamen, gecombineerd met zijn nauwkeurig bewerkte, extra grote assen en zuigers, zorgen ervoor dat elke Pro-ST Coilover zowel responsief als duurzaam is.
• 12-voudig instelbare schokafsluiter biedt de perfecte balans tussen dagelijks rijden / straatgebruik en prestaties op het circuit.
• Net als alle Skunk2-producten hebben Pro-ST Coilovers een garantie van een jaar en zijn ze ontworpen om jarenlang plezier te hebben van de levensduur van uw voertuig. Wacht nooit meer op het opnieuw opbouwen van een schroefset; Skunk2 heeft grote hoeveelheden vervangende dempers op voorraad die in de meeste gevallen minder kosten dan een typische revisie van een schroefset. Koop uw vervangende dempers rechtstreeks bij Skunk2 om stilstand te minimaliseren.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Schroefset Pro ST Mazda MX-5
Uw waardering
Stel een vraag