Concaver & JR Sale: tot 40% korting!

Skunk2 Cat-back Uitlaatsysteem Mega Power RR 76mm Roestvrij Staal Honda Civic

SKU
57052
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 1.089,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57052
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Fabrikantcode413-05-6010
MontagemateriaalJa
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic
MateriaalRoestvrij Staal
Product LineMega Power RR
UniverseelNee
Diameter76 mm
Eindtip Diameter110 mm
Technische DetailsNot a bolt-on system
Geschikt voor
Beschrijving
Een goed ontworpen uitlaatsysteem is van cruciaal belang voor de motorprestaties. Skunk2's 76 mm MegaPower RR-uitlaatsysteem voor de '92 -'95 Civic hatchback (alle trims) is met dit in gedachten ontwikkeld en is gebaseerd op meer dan 15 jaar race-ervaring. Dyno-bewezen voor maximale pk's, MegaPower RR-systemen zijn gemaakt van T-304 roestvrij staal, zijn robotisch TIG-gelast en hebben CNC-doornbochten voor een nauwkeurige pasvorm.

Ontworpen voor sterk gemodificeerde motoren met natuurlijke aanzuiging en voor turbocompressoren die meer uitlaatstroom vereisen dan Skunk2's 70 mm MegaPower R-uitlaten, zorgen MegaPower RR-uitlaten ervoor dat motoren efficiënter kunnen ademen en meer vermogen kunnen produceren dankzij leidingen met een grotere diameter. MegaPower RR-uitlaatsystemen zijn ontworpen voor maximale stroom en vermogen, met extra grote slangen en geluiddempers, wat resulteert in een aanzienlijk luidere toon in vergelijking met andere MegaPower-systemen.

Met Japanse Super N1-styling genereren MegaPower RR-uitlaatsystemen meer paardenkracht door de luchtstroom en het volume van de motor te optimaliseren door zorgvuldig geselecteerde, toepassingsspecifieke slanglengtes en -diameters en verhoogde golfafvangende effecten voor meer pk's. CNC-doornbuiging zorgt voor een constante buisdiameter in de hele bocht, wat resulteert in een nauwkeurige montage en een verbeterde uitlaatgasstroom. Elk systeem is uitgerust met een resonator, bevat roestvrijstalen flenzen en is afgewerkt met een rechttoe rechtaan, race-uitlaatdemper met lage restrictie voor een ononderbroken stroom. Elke volledig gepolijste uitlaatdemper is gekoppeld aan een gepolijste punt van 110 mm met zijn eigen met zuur geëtste MegaPower-badge en een serienummerplaat. Een Skunk2 verwijderbare geluiddemper en alle benodigde hardware zijn ook inbegrepen.

De MegaPower-uitlaatsystemen van Skunk2 zijn gebaseerd op dezelfde systemen die we op maat hebben gebouwd voor onze race- en tijdaanvalvoertuigen. MegaPower-uitlaatsystemen bieden meer prestaties, betere bouwkwaliteit en het ultieme geluid in vergelijking met vergelijkbaar geprijsde systemen.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Cat-back Uitlaatsysteem Mega Power RR 76mm Roestvrij Staal Honda Civic
Uw waardering
Stel een vraag