Skunk2 Spruitstuk Alpha Race K-Swap 63.5mm Roestvrij Staal Honda Civic,Del Sol,Integra

SKU
57039
Nog maar 2 op voorraad
  • Op werkdagen voor 16:00 besteld, dezelfde dag verstuurd
€ 719,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57039
MerkSkunk2
CertificaatGeen certificaat
Fabrikantcode412-05-1905
MontagemateriaalJa
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Del Sol,Integra
MateriaalRoestvrij Staal
Product LineAlpha Race
UniverseelNee
VersieK-Swap
Diameter63.5 mm
Technische DetailsK SERIES SWAP EF/ DA/ EG/ DC2/ EK CHASSIS 4-2-1 DESIGN - NO CAT.
Geschikt voor
Beschrijving
Skunk2's Alpha Series Header maakt gebruik van onze race-bewezen ontwerpen in een meer betaalbaar en toegankelijk voor alledaagse enthousiastelingen. Skunk2 ontwerpt al jaren op maat gemaakte headers voor zijn dragraces, wegraces en duurauto's, en biedt nu dezelfde technologie aan consumenten. Gevormd naar onze reeds populaire en door dyno bewezen MegaPower Headers, die al jaren worden gebruikt door toonaangevende, competitieve raceteams, gebruikt Skunk2's Alpha Series Header veel van dezelfde ontwerpkenmerken en technologie.

K-Swap Alpha Headers zijn compatibel met K-serie motoren in chassis variërend van de '88 -'91 Civic, '92 -'95 Civic, '96 -'00 Civic, '90 -'93 Integra en '94 - ' 01 Integra. Montage is ongeëvenaard. In tegenstelling tot de headers van concurrenten, vereist de K-Swap Alpha Header van Skunk2 niet dat de voorste dwarsbalk moet worden gesneden of aangepast, en is compatibel met de meeste swaps met Hasport-motorsteunen of vergelijkbare montagekits.

De Alpha Header van Skunk2 is ontworpen en ontwikkeld om de uitlaatstroom te maximaliseren en zowel het vermogen als het koppel in de hele powerband te verhogen. Het unieke ontwerp is het resultaat van meer dan een decennium aan race-ervaring in combinatie met geautomatiseerde modellen en uitgebreide dyno-testen. Elke Skunk2 Alpha Header is voorzien van gelijke lengte, sequentieel gepaarde, getrapte primaire kleuren en een 4-2-1 tri-Y-ontwerp dat uitmondt in een 2,5-inch collector. Deze functies, gecombineerd met de unieke ontwerpspecificaties van Skunk2, bieden een extreem brede powerband die van toepassing is op een breed scala aan motorafmetingen en configuraties. Alpha Headers hebben ook de kleinst mogelijke primaire buizen die nodig zijn om een optimaal totaal en piekvermogen te bereiken. Door de diameter van de primaire buizen tot een minimum te beperken, is Skunk2 in staat om de hoogst mogelijke uitlaatgassnelheid door het hele maaibord te behouden, wat het middenbereikvermogen en de gasrespons aanzienlijk verbetert. De Alpha Header van Skunk2 biedt de perfecte combinatie van topvermogen zonder concessies te doen aan het middenbereik of de gasrespons.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Spruitstuk Alpha Race K-Swap 63.5mm Roestvrij Staal Honda Civic,Del Sol,Integra
Uw waardering
Stel een vraag