Skunk2 Cold Lucht Inlaat Zwart Honda Civic,Integra,Accord

SKU
57029
Verwachte levertijd 5-10 werkdagen
€ 515,00
  • Gratis verzending vanaf € 175,- Normaal vanaf € 6,95 per bestelling.
  • Niet tevreden? Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd om je aankoop te retourneren.
  • Professioneel advies nodig? Start een live chat of stuur een mail naar [email protected]
Meer informatie
Meer informatie
SKU57029
MerkSkunk2
Fabrikantcode343-05-0100
KleurZwart
UniverseelNee
Auto Merk NaamHonda
Auto Model NaamCivic,Integra,Accord
CertificaatGeen certificaat
MontagemateriaalNee
Lucht Inlaat TypeCold
Technische DetailsFits FN2 Only If Replace The Battery
Geschikt voor
Beschrijving
Onderbuis met een binnendiameter van 3,5 inch en een taps toelopende bovenbuis met een binnendiameter van 3,5 inch tot 3,0 inch

kunk2 putte uit zijn ervaring en langdurige technische samenwerking met het kampioenschap winnende Compass360 Racing bij het ontwikkelen van zijn geheel nieuwe Cold-Air Intake voor de '06 -'11 Civic Si. De resultaten zijn het best presterende, best passende inlaatsysteem dat beschikbaar is.

De Cold-Air Intake van Skunk2 is gemaakt van gegoten polymeerplastic voor superieure inlaatluchtisolatie in vergelijking met aluminium en voor een soepele, continue conus. In vergelijking met aluminium resulteert het dikkere polymeermateriaal in een superieure thermische barrière en lagere inlaatluchttemperaturen. Elke kit bevat een 3,5-inch binnendiameter onderbuis en een taps toelopende, 3,5-inch tot 3,0-inch binnendiameter bovenbuis die wordt aangesloten op het fabrieks gasklephuis met een hoogwaardige siliconen connector (connector met grotere diameter voor gebruik met Skunk2-gasklep) lichamen of iets dergelijks afzonderlijk verkocht) Het tweedelige ontwerp en de meegeleverde MAF-sensoradapter zorgen voor compatibiliteit met voertuigen die de fabrieks-ECU gebruiken. Een siliconenkoppeling met een soepele, taps toelopende overgang tussen de twee buizen is ook inbegrepen voor voertuigen die zijn uitgerust met aftermarket motormanagementsystemen die geen MAF-sensoren gebruiken.

In een poging om de mogelijkheid om het luchtfilter onder te dompelen tijdens natte omstandigheden te verminderen, plaatst het ontwerp van Skunk2 het luchtfilter naar beneden gericht voor ongeveer twee centimeter extra bodemvrijheid in vergelijking met ontwerpen van concurrenten die het luchtfilter vanaf de zijkant plaatsen. Dat, in combinatie met een ontwerp dat het knippen of aanpassen van de fabrieks spatbordvoeringen niet vereist, vermindert de kans dat water de inlaat binnendringt tijdens natte omstandigheden aanzienlijk.

Elke Cold-Air Intake-kit bevat verplaatsingshardware voor de batterij, ECU, zekeringkast en reservoir van het koelsysteem, evenals hoogwaardige roestvrijstalen klemmen en bevestigingsmateriaal. In tegenstelling tot andere inlaatsystemen zorgen alleen het unieke ontwerp en de beugels van Skunk2 ervoor dat de OEM-batterij behouden blijft. Een speciaal gevormde, siliconen bovenradiatorslang wordt ook bij elke set meegeleverd om maximale speling voor de inlaatslang en juiste montage te garanderen.

Skunk2 ontwikkelde zijn unieke Cold-Air Intake-systeem in 2009 voor back-to-back Grand-Am-kampioenen en racepartners Compass360 Racing. Nu het team zijn achtste-generatie Civic-raceauto's met pensioen gaat, kunnen we deze race-bewezen technologie eindelijk aan enthousiastelingen vrijgeven.
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Skunk2 Cold Lucht Inlaat Zwart Honda Civic,Integra,Accord
Uw waardering
Stel een vraag